VIDEO: LÆR MIG AT KENDE MED 18 SPØRGSMÅL

PICK OF TODAY: Pyjama Kimono Blazer & -20% PÅ ALT

pick-of-today-pyjama-kimono-blazer

ADLINKASOS Pyjama Kimono Blazer With Piping

Jeg er inde i en periode lige nu hvor jeg simpelthen føler, at hele min garderobe er pisse kedelig. Det er alt samme det samme, og jeg synes alt hvad jeg sætter sammen er et total no-go. Jeg havde mindre tøjkrise den anden dag da jeg skulle hjem på weekenden, fordi jeg manglede noget som bare spræng i øjnene. Idag er der -20% på alt på ASOS og vi har lige fået løn. Det bliver farligt!

Så hvis du nu sidder derude og bliver en smule inspireret, så er det KUN i dag (mandag d. 31. oktober) fra kl. 10:00 til i morgen (tirsdag d.1. november) kl. 09:00 at du får 20% rabat på hele molevitten. Koden er MAJOR20.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: LÆR MIG AT KENDE MED 18 SPØRGSMÅL