OKTOBER GENNEM MIN IPHONE

VIDEO: LÆR MIG AT KENDE MED 18 SPØRGSMÅL

GET TO KNOW ME

God formiddag piger – Jeg håber I nyder jeres weekend! Jeg tilbragte dagen i går på bla at arbejde, og idag skal jeg til fødselsdag hos Maria. Hun har i år inviteret os til brunch, og det synes mit madhjerte jo er en glimrende idé! Jeg er faktisk på vej ud af døren nu, da jeg lige kommer en time før for at hjælpe til. Derudover skal jeg tilbage til Esbjerg i aften, fordi fra imorgen af går jeg all-in for at læse op til eksamen 🙂

I indlægget her nævnte jeg, at jeg måske ville lave en video til jer, hvor I kunne lære mig bedre at kende. Endelig tog jeg mig sammen, og her har I den. Da jeg skulle til at redigere den finder jeg så ud af, at min trøje og jeg tydeligvis ikke er gode venner. haha. Den åbner sig lidt, men jeg håber I kan se væk fra den del. Det er “slemt” det første minut, så hvis det er for meget, så spol gerne til 1.00 min. hehe. Men det var virkelig træls, for jeg var egentlig blevet ret glad for videoen – så I får den altså, og jeg siger måske kun “øh” 10-15 gange. Jeg har stadig ikke vænnet mig til at filme for jer, men øvelse gør mester. Jeg svarer på spørgsmål omkring kærester, gymnasie, rejser, højde og alt muligt andet random – faktisk ret sjovt hvis jeg selv skal sige det. Fortæl mig gerne hvad I synes. <3

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Marie Guldbjerg

  Jeg er hvertfald en af dem som synes din blog og dig er blevet meget åben. Det er dejligt at læse også selvom det er hverdagsting.

  Knus fra Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Marie,
   Det er jeg virkelig glad for at høre – det varmer hvertfald meget at I både at se og mærke det 🙂

   Tak fordi du følger med, og mange knus tilbage i din retning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKTOBER GENNEM MIN IPHONE