CRAVE OR SAVE: 2 NÆSTEN ENS LÆKRE JAKKER

VOLBEAT Europe Tour 2016

volbeat-europe-tour-2016-collage

Hold. Nu. Kæft. Det var den vildeste koncert jeg var til igår, og ærligt: jeg er så ramt i dag. Shit, jeg er træt. Mange tror ikke at jeg er den store rock fan, men jeg elsker Volbeat og min indre rocktøs hoppede op og ned igår. Min far og jeg er især dem i familien som elsker rock, og især Volbeat har vi en helt speciel kærlighed til. Vi spurgte selvfølgelig også min mor og søster om de ikke også ville med, hvis vi kunne få biletter. De var også friske, så den dag hvor biletsalget gik i gang sad min far ved computeren, og han var så heldig at snuppe 4 biletter. Igår var så den store dag, og hold nu helt op – det var den vildeste følelse at være til den koncert, og stemningen var bare helt vild god. Vi var også rigtig heldig med vores ståpladser, for vi stod ikke mange meter fra scenen, og det gjorde bare oplevelse endnu mere vild! De spillede en masse af de gamle sange, og få af de nye – hvilket fungerede sindsygt godt. Mange rockede inkl. mig selv, og tror alle blev revet med. Selv min søster og min mor dansede og sang med (så godt som de kunne), så alt i alt en super fed oplevelse. Og selvfølgelig fik jer som følger mig på Snapchat (camillaov) også næsten en gratis koncert. Jeg dokumentere altid næsten alt (blogger- gen. lol), så igår var heller ingen undtagelse. Jeg har gemt det i en samlet film som I også kan se nedenfor. I kan også se for jer selv hvor fed stemningen var, og jeg kan VARMT anbefale at tage til deres koncert. ROCK ON!

Her til aften skal der ikke ske det helt store – jeg har brugt de meste af dagen på at prøve at holde mig vågen, men omkring kl. 16 måtte jeg overgive mig og tage en cult. Jeg har samlet sovet omkring 3 1/2 time i nat, så det betyder tidligt i seng. Jeg skulle med tog i morges kl. 6.50, og det var ikke fedt. Det var virkelig en af de dage hvor jeg bare godt kunne sove lidt mere. Men det glemmer man altså lidt når man havde sådan en stor oplevelse igår. Jeg må sove når jeg bliver gammel. hehe.

Læs en anmeldelse her

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE OR SAVE: 2 NÆSTEN ENS LÆKRE JAKKER