EN OPSAMLING: UGE 46

23 ÅR OG HJEMME I KOLDING

outfit-25-09-2

For et år siden var jeg netop lige rykket til Esbjerg, og grundet mit første korte praktikforløb havde jeg ikke mulighed for at være hjemme på min fødselsdag. For de fleste lyder det som en lille ting, da fødselsdag ikke har samme betydning for en når man kommer op i årene (læs: okay, så gammel er jeg heller ikke). Det er i og for sig også sandt, men for et år siden skulle jeg for første gang i hele mit liv vågne op uden mine forældre, uden min søster – uden nogen. Jeg var blevet voksen, og det virkede helt underligt ikke at have den lille morgensamling om morgenen hvor der bliver spist morgenmad, kage om eftermiddagen og hygge om aftenen – hvor det hele kort og godt har handlet om dig og din familie hele dagen.

I år har jeg så studie-fri både tirsdag og onsdag, hvilken betyder at når jeg imorgen fylder 23 år kan vågne op ved mine forælde hvor vi kan spise morgenmad sammen inden de skal job. Noget jeg faktisk har glædet mig helt ekstremt meget til. Dem som følger med reglmæssigt herinde og på min Snapchat (Camillaov), ved udemærket godt, at jeg er blevet et kæmpe familiemenneske efter jeg er flyttet hjemmefra. Så derfor glæder jeg mig ekstra meget til imorgen når jeg vågner op og er det store tal 23. Er det bare mig eller lyder det bare ret gammelt iforhold til 22? Anyway bare et lille hej skal det lyde herfra. Min sidste dag på 22 årig skal foregå med noget som spændende som læsning og træning. Men imorgen skal der hygges, så derfor er det også helt okay, at dagen idag forsvinder med læsning.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • N

  For 2 måneder holdte jeg min første fødselsdag selv. Det var meget anderledes og faktisk ikke særlig sjovt. Dejligt at det kan lykkes iår.
  Tillykke med de 23 år imorgen 🙂 KNUS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Nej – så har vi begge prøvet det. Tror også det er noget man skal vænne dig til 😉
   Tusinde tak! Jeg havde en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 46