EN OPSAMLING: UGE 47

5 INDLÆG DER HAR GJORT INDTRYK PÅ MIG AT UDGIVE

Outfit 2 mallorca1

Igår brugte jeg hele min eftermiddag på at sortere mine billeder færdig, og gæt hvem der fik sine 1000 billeder som har været væk igen? MIG! Jeg ved ikke hvordan, men jeg trykkede på et par knapper og der var de. Puha. Jeg manglede billeder fra september sidste år og frem, så det har jeg været så ked af, at de har været væk. Men nu er de på plads, og jeg kan ånde lettet op. Omkring kl. 16 kom min veninde May forbi med hendes hund Troels, da jeg lige skulle passe ham i 6-7 timer. Jeg er faktisk ikke det store hunde-menneske, men Troels er en af de få hunde som jeg virkelig holder af. I har sikkert set ham på min Snapchat, hvis I følger mig der. <3

Idag har jeg studiefri-dag, og dagen skal selvfølgelig bruges på læsning. Dog skal jeg mødes med min veninde Laura op i fitness her kl 10, og derefter til et kort møde i butikken. Som jeg fortalte jer om her, så er jeg ved at arbejde på et lille projekt for dem. I eftermiddag skal jeg igen læse, ordne et indlæg eller 2 og arbejde videre med projektet. Men I skal ikke snydes for et lille indlæg inden jeg smutter op og sveder, så derfor har jeg her samlet de 5 indlæg som har gjort størst indtryk på mig at udgive.

linjeprikket

Det er helt okay, at du ikke kan klare hele verden alene – Det her indlæg er nok det sværeste indlæg jeg nogensinde har udgivet. Det er hårdt at skulle erkende at alt ikke er som man ønsker det, og at man faktisk er rigtig ked af det for en stund. Jeg havde nok svært ved at overskue hvad folk ville tænke, men istedet for nederen kommentarer, fik jeg kun rosende ord, fordi jeg turde at stå frem. Så det er faktisk endt med, at blive det indlæg jeg er gladest for at have udgivet nu.

Otte gode råd til mit sekstenårige jeg – Fordi jeg skulle erkende at jeg har gjort nogle “dumme” valg da jeg var 16, og derefter skulle udgive dem til jer, var noget anderledes og en smule grænseoverskridende. Det har gjort indtryk på mig, fordi jeg har ændret mig så meget fra dengang til nu. Det er ret vildt, men også ret fantastisk.

Burde vi ikke snakke om bryster? – Jeg fik lavet mine bryster sidste år i august, og det tog mig lidt tid at overveje hvordan jeg skulle fortælle det til jer, og om jeg overhovedet skulle gøre det. Jeg besluttede mig for, at jeg fortæller jer så meget andet, så hvorfor ikke. Grundet den vilde forståelse og opbakning, så har jeg også lavet en masse andre indlæg om selv samme emne.

Jeg var nervøs, bange og pisse glad – Jeg havde ikke arbejdet i butik i over et år, og nu skulle jeg pludselig ind i en butik som er eneejet og præstere. Jeg var så nervøs (og glad!), da jeg fik beskeden på at jeg havde fået jobbet, at jeg bare blev nødt til at dele det med jer, da jeg havde haft min første arbejdsdag. Det gjorde kæmpe indtryk for mig, for jeg var jo endnu mere nervøs end jeg faktisk først troede.

Modsvar: hvor blev der af den pæne tone? – Godt nok har jeg modtaget lign. mails før, men jeg har aldrig svaret dem offentligt. Ikke fordi det var den værste mail nogensinde, men det ville ikke undre mig hvis andre sad med sådanne meninger som “J”. Derfor besluttede jeg mig for at skrive et indlæg og et svar til alle, og jeg skal da lige love for, at jeg både fik respons på både mail, bloggen og Facebook. Heldigvis var det alt sammen godt.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 47