PLAKATEN SOM ALLE SYGEPLEJERSKER SKAL EJE

I HAVE A FEVER FOR: DENIM SKIRTS

my-style-2833

Find denne nederdel her.

Som jeg også nævnte i dette indlæg, så har jeg endelig fundet den nederdel som jeg gennem hele sommeren har kigget efter. Jeg har manglet en nederdel som sad tæt, er lidt lysere og lidt længere end denne. Den har jeg nu fundet i H&M og jeg er så vild med den! Der var en del som var ret vild med det look og nederdelen, og derfor vil jeg da tippe om nederdele som minder om den som jeg har købt. Ovenfor har jeg også linket til den som jeg selv har købt. og hold nu fast – 250kr!

linjeprikket

i have a fever for denim skirts

STREET STYLE: Jakke her / Top her / Nederdel her / Solbriller her / Sko her

Som altid følger der lidt inspiration med til disse indlæg. Nogengange kan det være svært at finde ud af hvordan man skal bruge det item som man er blevet vild med. Selvom en denimnederdel ikke er svær at style, så får I alligevel lidt inspiration. Jeg er ret vild med kombinationen af den lyserøde jakke sammen med denimnederdelen, og til sommer ville et par sandaler være perfekte. Selvom det er ved at blive vinter vil jeg forsøge at bruge den, men når der er minusgrader, så er jeg lidt i tvivl om den kommer ud af skabet. Derfor glæder jeg mig nu lidt mere til sommer. hehe.

Men det holder mig ikke tilbage for lige at vise jer nogle af de lækre denimnederdele som findes derude. Nedenfor har jeg fundet 9 lækre nederdele, og håber selvfølgelig stadig, at I kan bruge det. Kys for nu.

denim-nederdele

ADLINKS: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLAKATEN SOM ALLE SYGEPLEJERSKER SKAL EJE