MY STYLE NO. 284

MINE 2 YNGLINGS WEBSHOPS: -20% PÅ ALT BLACK FRIDAY

Imorgen er der Black friday, og det betyder jo at de fleste butikker og webshops er fyldt med gode tilbud. Jeg skal faktisk selv ned i byen imorgen sammen med Laura for at kigge lidt, og jeg vil da også se om jeg evt kan få købt et par gaver. Det er altid lækkert at spare nogle penge, især fordi man kan købe lidt mere til sig selv, men man kan også købe en ekstra julegave evt.

Jeg har fået de fleste ønskesedler, så jeg kan lige så godt udnytte at jeg har fri til at købe dem. Jeg plejer altid at skulle arbejde den dag, men i år har jeg sørme fri. Hvis du ikke har mulighed for at kigge i butikker imorgen, så frygt ej. Både ASOS og Nelly har -20% på alt. ALT. Det er en deal som jeg helt sikkert også lige skal kigge lidt på. 😉 Koderne og inspiration kan I se nedenfor. Mange kys herfra!

linje prikker lyserødASOSasos-bfKODE: GOGOGO

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

_______________________________________________________

NELLY nelly-bfKODE: BLACK20

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 284