23 ÅR OG HJEMME I KOLDING

MY STYLE NO. 284

collager97

my-style-2841

my-style-2843

my-style-284

my-style-2842

Igår fortalte jeg jer jo at jeg har har fødselsdag i dag, og jeg tilbringer den hjemme i Kolding sammen med min familie. Iaften skal jeg dog tilbage til Esbjerg, da jeg igen skal i skole imorgen, men vi har planlagt også at spise aftensmad der, så det passer rigtig godt alt sammen. Det har indtil videre været nogle rigtig dejlige timer herhjemme med morgenhygge og gaver – lige nu sidder jeg på Kolding bibliotek for at arbejde lidt inden jeg skal ud og spise frokost med min mor. Hun tager en halv fridag og den skal vi bruge sammen. Jeg snapper hele min dag, så husk at følge med (Camillaov). Det er slet ikke så slemt at fylde 23 år 😉

Ovenfor kan I se et outfit som jeg havde på for nogle uger siden, da jeg skulle ud og spise + i bio med Maria. Det har taget mig pænt langtid at blive enig om, om jeg er vild med den der trend eller ej. Det er første gang jeg har bevæget mig ud i trenden med toppen ovenfor, og jeg er altså jeg er ret vild med looket ovenfor, men Maria var hvertfald ikke. haha. Det kan da godt være, at den trend ikke er lavet til mig. Hvad synes I? Anyway – så er toppen hvertfald super cool, og jeg har faktisk fortalt om den her før. Jeg havde den også på sidste lørdag da jeg skulle i byen, og det er den virkelig også fin til! Alt i alt en super billig og lækker top.
Nu vil jeg lukke min computer ned, så jeg lige kan nå at komme hjem med mine ting inden jeg skal spise frokost med min mor. Vi ses <3

PROJECT UNKNOWN top  SECOND FEMALE t-shirt
TIGER OF SWEDEN jeans(her)  TenPoints støvler(her)  ZARA taske (her)

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23 ÅR OG HJEMME I KOLDING