UPDATE: DU SKAL IKKE KLARE HELE VERDEN ALENE

NEW IN: MIN FØRSTE VELOUR TOP

projekt-unknown-bella

projekt-unknown-bella1

Så blev det søndag som også betyder at weekenden snart er slut – for mit vedkommende er min ferie kun lige startet, og det har virkelig været tiltrængt! Jeg skal idag op til min farmor i Nordjylland, og det betyder altid hygge og god mad – præcis som en søndag skal være. I næste uge bliver jeg hjemme ved mine forældre indtil onsdag, hvor jeg bla skal ses med nogle venner, ordne noget pratisk som tandlægen, til Tyskland og bare slappe af. Jeg har ikke trænet i 3 dage nu, og de næste dage bliver også rolige dage med korte træninger. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst, men min krop trænger til en lille pause kan jeg mærke. Så jeg tager den med ro, og kører rolige træninger de næste dage. Mit venstre knæ bøvler jeg bla med, da jeg har forstrukket min hasemuskel – og den går ned til knæet, så hver gang jeg laver bestemte øvelser gør det pænt nas. Jeg laver udstrækning for den, og så skal det jo bare gå over af sig selv. Det går bare for langsomt.

Men derudover ville jeg også bare lige vise jer min nye top fra Projekt Unknown – jeg kan desværre ikke finde den på nettet, men I kan bla købe den i Message. Jeg synes velour er super fedt, og vi har også en del af det nede i butikken, men der er ikke meget af det, som har sagt mig noget. Da jeg den anden dag var ude at shoppe lidt med min søster og min mor fandt jeg denne sag, og den skulle bare med hjem. Som nogen af jer måske har set på min Snapchat (@camillaov), så havde jeg den på med en t-shirt indenunder. Jeg har kigget efter trøjer som ville gå med den trend i virkelig mange måneder, men kunne bare ikke finde nogen som sagde mig noget. Jeg er stadig ikke helt overbevist og alligevel helt vild med den. Jeg har hvertfald prøvet mig frem, og det er vel nok en tilvænningssag. hehe. Den koster 250kr hvilket jeg synes er en mega god pris for en top som er så pæn og virkelig trendy.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

 • Den er virkelig flot, den må også give et flot spil når man har den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det gør den virkelig også 😜 både pga stoffet og farven 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: DU SKAL IKKE KLARE HELE VERDEN ALENE