I HAVE A FEVER FOR: DENIM SKIRTS

OUTTAKES #2

outtakes22 sekunder – jeg skal lige have styr på mit grineflip.”

Jeg kunne se på mine tal den dag jeg udgav det første af disse indlæg, at det var et kæmpe hit. I kan se det første her. Og det ville da være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke nemt kunne lave flere af dem til jer. Derfor har jeg samlet de sidste knap så kønne billeder af mig, og har lavet det til et lille fredagsgrin.

Denne uge er fløjet afsted, men den har simpelthen også bare været super lang – kender I ikke det? Vi har 2 dage i uge hvor vi har studiefri for at læse – det blev de også brugt på, men jeg var bla også hjemme ved en af mine veninder som lige er flyttet i lejlighed. Vi var til indflytterfrokost. Så lækkert! Idag har jeg været i skole og nu står den på læsning til de første dage i næste uge. Derudover skal jeg have handlet, trænet og vasket tøj. Så praktiskanlagt jeg er. Imorgen får jeg igen gæster, men denne gang fra Kolding. juhu. Jeg vil se om der kommer en følge-dag, men hvis ikke så lover jeg, at der snart kommer en igen. 😉

linjeprikket

collager95Må jeg lige tage en lur mellem billeder?

outtakes1Flyt dig lige til højre. Jeg får solen i mine øjne.

collager96Heeeej skat! Kan du ikke forstå hvad mor laver?


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Laura

  Jeg elsker de her indlæg! De viser den rigtige side af det og udfordringerne. HaHa

  Og sød kat. Er det din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg er glad for, at du kan lide dem! Synes også selv, at det er meget sjovere end bare endnu et outfitindlæg – selvom jeg også elsker dem.

   Ja hun er så sød <3
   På en måde. Ronja bor ved mine forældre, men jeg ser hende som min kat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HAVE A FEVER FOR: DENIM SKIRTS