5 INDLÆG DER HAR GJORT INDTRYK PÅ MIG AT UDGIVE

STEAL HER STYLE: SHAY MITCHELL

Jeg er endelig kommet igang med min træning igen, og indtil videre så har jeg også fulgt min madplan. Dag 3 er vi på. haha. Men det går nu nok. Jeg har heldigvis ikke taget ret meget på de sidste par uger, så det kunne jo være en del værre. Hvilket minder mig om, at jeg imorgen skal til brunch ved min søde veninde Nadine. Hun har fødselsdag på fredag, og da vi har studie-fri imorgen har hun inviteret os alle til en lille fødselsdag. Det bliver så hyggeligt, men det bliver med masser af lækkert mad – så den står vidst på 20 min ekstra cardio.

I dag vil jeg dele en type indlæg som I ikke har fået længe. Jeg har altid været vild med Shay Mitchell’s stil (lige siden PLL), og jeg vil også mene, at jeg et par gange i mine egne outfits er blevet en smule inspireret. Nedenfor vil jeg forsøge at inspirere jer – for det tror jeg nemlig godt, at jeg kan.

linje prikker lyserødshay-mitchell– GET THE LOOK –

Shay Mitchell har en meget afslappet og rå stil som de fleste kan følge med på. Selvom hendes stil er meget simpel, så sørger hun for at hendes stil har elementer så det forbliver feminint. Man ser hende altid i stiletter, og hendes outfits består kun af få elementer. Faktisk kan man få en del inspiration af hende, hvis man ønsker en basic men samtidig meget brugbar garderobe.

Det outfit som hun har på nedenfor er sporty, afslappet og virkelig cool. Det er elementer som alle har i sin garderobe, og det gør at det er nemt at stylé. Et mix af den simple skjorte og de rå bukser passer helt perfekt sammen. Jeg er ret vild med det!

steal her style: Shay Mitchell
Skjorte HER / Top HER / Jeans HER / Sko HER / Taske HER / Solbriller HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 INDLÆG DER HAR GJORT INDTRYK PÅ MIG AT UDGIVE