PICK OF TODAY: Pyjama Kimono Blazer & -20% PÅ ALT

TING JEG GØR INDEN EKSAMEN

Hvordan det føles aftenen før eksamen. lol

Imorgen skal jeg til min modul 5 eksamen, og jeg får derefter igen lidt af mit liv tilbage. Jeg er simpelthen så klar til at komme op til den eksamen, og det har jeg efterhånden været i et par dage. Vi har arbejdet med det samme i snart 8-9 uger, og jeg føler, at jeg kan det så godt som overhovedet muligt. Men imorgen formiddag går det løs, og jeg er klar! Jeg skal op til 2 rigtig søde undervisere, så jeg glæder mig faktisk en smule – underligt? Maybe?

Men jeg har jo været til eksamen mange gange nu, og det er som om jeg har nogle ritualer jeg altid gør mig i, når jeg skal til eksamen. Jeg ved ikke om det kun er mig der har nogle ting de gør før en eksamen, men hvis ikke, så vil jeg da gerne høre jeres. Jeg har 5 ting som jeg gør hver gang, og jeg gør det tit uden at tænke over det. Måske er nogen af dem en smule underlige, men det giver mig ro, så kan alt andet jo være ligemeget. Men her er de – kender I til nogen af dem?

Jeg fortæller aldrig nogen hvad jeg gerne vil op i eller ikke vil op. Aldrig. Jeg er af den overbevisning, at hvis jeg fortæller hvad jeg gerne vil op i, eller hvad jeg bare ikke vil trække, så sker det som ikke må ske – nemlig det modsatte. Det er ikke fordi jeg decideret kan tale om erfarring, men lige på det punkt er jeg temmelig overtroisk. Folk må gætte så meget de vil, men først efter min eksamen at jeg vil fortælle hvad jeg håbede på (og ikke).

Jeg køber altid noget nyt til gaderoben, som jeg har på den dag jeg skal til eksamen. Det er rigtig vigtigt for mig, at jeg føler, at jeg ser godt ud til eksamen. Ikke fordi jeg skal imponere nogen, men selvtillid kan virkelige gavne en i sådanne situationer. Indtil videre har jeg en ny top, en kjole og en nederdel som jeg skal vælge imellem. Tror det bliver min nye kjole. Sidste gang var det en ny blazer. Det er skørt. I know.

Jeg ber til Gud. Jeg er faktisk ikke særlig religiøs, men når jeg skal op til eksamen så ber jeg til Gud inden jeg skal sove. Jeg fortæller ham hvad jeg gerne vil trække, ikke vil trække og bare at han skal være med mig når det er min tur. Det giver mig en kæmpe ro, og det er noget jeg altid vil gøre! Lige på det punkt, så tror jeg, at der er noget deroppe, og faktisk har “han” ikke modbevist min teori.

Jeg stopper med at læse omkring kl. 17-17.30 dagen før jeg skal til eksamen. Det er meget vigtigt for mig, at jeg bruger aftenen før min eksamen på at lave præcis det jeg vil. Jeg skal “glemme” for en kort stund det jeg har læst, da jeg får ny energi og jeg ikke kører mig selv træt. Det gør helt sikkert, at jeg er frisk på at give den eksamen en ordentlig skalle.

Jeg sætter altid et mål for hvad jeg skal præstere. Selvfølgelig håber jeg på en god karakter, men det er ikke sådan et mål jeg sætter mig for. Altså jeg kunne aldrig finde på at sige: “Jeg skal bare have 12, ellers er det ikke godt nok“, men det kunne da være dejligt. Ingen tvivl om det. Jeg skal klare mig så godt, at jeg selv er tilfreds. Færdig bum. Hvis jeg trækker noget der er svært, så er mit mål selvfølgelig mindre, men hvis jeg trækker noget jeg virkelig har styr på, så skal den bare have gas!

Derudover er der ikke så meget andet at sige end vi ses på den anden side. hehe. Imorgen på det her tidspunkt har jeg ferie, og det glæder jeg mig til. Men først skal den eksamen lige have en skalle og jeg er SÅ KLAR!

facebookinstagramsnap følg chat

10 kommentarer

 • Helene

  Jeg kender godt til det med tøjet, men derudover så nej. Men kan sagtens forstå hvis det fungere godt for dig!
  Held og lykke imorgen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Så er vi jo enige om noget af det 😛 Det fungere – selvom noget af det kan virke lidt skørt 😉 hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Held og lykke idag!

  Jeg har aldrig tænkt over det, men jeg har faktisk også nogle ritualer. Jeg spiser altid æg og bacon om morgenen. Altid. Det må være mit ritual.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Emilie – det gik så godt 😀
   Mhh det lyder ellers ikke tosset – måske jeg skulle gøre det samme? Genialt ritual 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også helt med på den første – altid! Held og lykke med eksamen 🙂

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha – det har måske også bare noget at gøre med, at man så har en god undskyldning? haha. 😀 Men det giver nu en ret meget selvtillid 😉
   Tusinde tak søde Frederikke! Det gik super godt :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ret interessant indlæg. Jeg kan godt læse nikkende med på nogle af tingene, og især den med at give slip på tingene aftenen før 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Dejligt, at du kunne lide det 😉

   Tror der er mange ting man er ret enige i, men det er altid sjovt at høre hvad andre gør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Overby

  Skønt indlæg. Lige sådan vi kender dig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Pyjama Kimono Blazer & -20% PÅ ALT