TING JEG GØR INDEN EKSAMEN

UPDATE: DU SKAL IKKE KLARE HELE VERDEN ALENE

Nu sidder jeg så her – 6 måneder efter jeg skrev dette indlæg som var så skide svært for mig at udgive, og jeg synes I fortjener en update. Hvis jeg skal være bundærlig, så har jeg ret svært ved at finde ud af hvor jeg skal starte, da der er sket sindssygt meget siden! Men kun gode ting.

For omkring 6 måneder siden havde jeg det rigtig svært, faktisk så svært at jeg var ked af det næsten 24 timer i døgnet. Det var ikke en nem tid for mig, da jeg var vant til at bo i en by hvor alle kender alle, og jeg havde en kæmpe omgangskreds. Nu var jeg flyttet til Esbjerg hvor jeg fik nogle fantastiske veninder, og selvom jeg er virkelig taknemlig for dem, så havde de jo også et liv ved siden af, så jeg kunne altså ikke regne med dem hele tiden. Det der faktisk ikke det som var problemet – men det var at de glemte lidt at jeg var ny i byen. Jeg kendte intet og følte faktisk “bare”at jeg var der. Mit liv omhandlede kun skole, og for den sociale person som jeg nu er, så var det hamrende svært at leve med. Men da jeg åbnede mig op, kunne de sagtes se det fra min side af, og uden tvang tog de mig med under deres vinger. Det lyder virkelig kliche-agtigt når jeg skriver det, men det var faktisk sådan det gik til.

Jeg føler mig ensom. 

Og det gjorde jeg virkelig. Nu her efter 6 måneder har det hele ændret sig. Jeg har stadig mine fantastiske veninder, og vi passer og plejer vores venskab i det omfang vi har tid til. Jeg har fået arbejde, som har givet mig så meget på det sociale plan. De fleste nede i butikken er omkring min alder, og dem som er ældre opfører sig ikke altid sådan (positivt ment). De har virkelig også taget godt imod mig, så det er skønt at have et job som man både elsker pga det jeg laver, men også fordi der bare arbejder nogle skønne mennesker dernede. Skolen går også fremragende, også selvom det modul vi lige har haft ikke har sagt mig så meget – men fik sku 10 til eksamen igår. #hejferie #farveltværfaglig. Og hey! Tak for jeres søde kommentarer! Men sådan nogle tidspunkter skal der være(altså det med at ikke alt kan være i ens smag), og det har heldigvis ikke gjort at jeg har været i tvivl om, om jeg skulle fortsætte på sygeplejerskeuddannelsen eller ej. Faktisk fik jeg at vide for nogle dage siden, at jeg er kommet på børne- og ungeamb. på det modul hvor vi skal i psykiatrien, så kort og godt skal jeg i børnepysk – præcis som jeg håbede på. Det er det jeg gerne vil arbejde indenfor når jeg engang er uddannet, så jeg håber virkelig at det lever op til forventningerne. Jeg er simpelthen så spændt og glad, at jeg er lige ved at sprænge, men jeg holder det lige inde. Hehe.

Det jeg virkelig bare ville sige er, at hvis du lige som jeg går og har det lidt svært – især til jer som er flyttet væk fra det i kender for fx at studere, så tag den med ro og sørg for at spørge om hjælpe. Du er kun et menneske, og nogengange har vi bare brug for, at der er andre som vi kan støtte os op af. Jeg er sikker på at de vil hjælpe dig, også selvom du tror det modsatte. Hvis man går og lukker det inde, så er det bare super svært for andre at se og regne ud hvad man har brug for. Mit bedste råd til dig som står i samme situation er: vær’ ikke bange for at spørge om hjælp. Andre kan sagtens sætte sig i din situation.

Konklussioen for dette indlæg er noget helt andet, og jeg vil forsøge at udtrykke det, uden at lyde selvfed. Men..

Jeg er pisse fucking lykkelig. punktum. 

facebookinstagramsnap følg chat

5 kommentarer

 • Amalie Josefine

  Ej hvor lyder det bare godt! Synes det er sejt at du turde at åbne dig op, og jeg giver dig så meget ret i dit råd! Det er vigtigt at man tør at fortælle hvad man føler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Amalie! Og ja – det er nemlig super vigtigt, men nogengange er det bare svært at se før man står i den trælse situation 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila F.

  Jeg kan sagtens følge dig. Jeg flyttede til København i 2014 og jeg kendte ingen. Det var så hårdt, og jeg var helt vildt ked af det, det første stykke tid. Men det vender – præcis som det gjorde for dig.

  Tak for en god blog også. Jeg følger med – og jeg er blevet ret vild med de mange personlige indlæg. Bliv endelig ved !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg er glad for at høre at jeg ikke er den eneste – tror desværre alle vil opleve det på et tidspunkt :/

   Og mange tak Mila! Det er jeg virkelig glad for at høre! Dejligt du følger med – det gør mig så glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lind

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG GØR INDEN EKSAMEN