INSTAGRAM VOL. 31

WOULD LOVE TO WEAR – SATURDAY

I would love to wear - saturday
Jakke HER / Top HER / Nederdel HER / Taske HER / Støvler HER

linje prikker lyserød
I aften skal jeg holde fødselsdag for mine veninder som bor i Esbjerg – dvs alle de veninder jeg har fra mit studie. Jeg har jo valgt at holde det af 2 omgange, og den første fest er i aften. Selvom jeg har købt en del nyt, så er jeg total på bar bund over hvad jeg skal have på. Jeg overvejer lidt denne top, men jeg ved ikke helt om jeg synes den er festlig nok + jeg vil faktisk gerne have kjole på.

Som altid har jeg søgt efter inspiration mange steder, og jeg er blevet ret vild med nederdelen som I kan se ovenfor. Men jeg kan hverken nå at få den hjem til idag, og jeg er simpelthen for nærig til at bruge så mange penge på en nederdel, som jeg måske kun får brugt 1-2 gange. Men hvis jeg havde uendelig af penge, så havde jeg nok klikket den hjem til næste weekend, hvor jeg skal holde fødselsdag for mine veninder fra Kolding. Men nu vil jeg igang med at forbedrede til i aften, for inden jeg ser mig om er kl. 18.30 – og jeg skal lige nå at have tøjkrise 1-2 gange mere. hehe.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 31