EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #15 - JULEAFTEN

ASOS SALE

huge-asos-sale

ADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Som altid på dette tidpunkt af året er det heftige udsalg startet, det betyder også at man altid ender med at bruge en hel del penge, men det er altid fordi der er så gode deals. Jeg har kigget ASOS igennem og lige nu står valget mellem denne kjole og kjole nr. 1. Jeg har længe kigget efter en længere strikkjole, og nu har jeg så fundet 2 – og endda på tilbud. Men jeg kan simpelthen ikke vælge mellem dem. Jeg bestiller en i aften, så jeg skal snart til at beslutte mig. haha. Det største dilemma for mig er ikke farven, men simpelthen om jeg vil have krave eller ej. hmmm.

På fredag skal jeg faktisk ud og kigge i butikker sammen med min mor. Jeg har ikke nogle gaver som skal byttes, så det bliver vidst bare en dag hvor jeg “kommer til”, at bruge en hel del penge. Heldigvis får jeg en god løn, og jeg har et par gavekort som jeg også kan fyre af. Skal I udnytte udsalget?

Find hele udsalget her

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #15 - JULEAFTEN