EN OPSAMLING: UGE 51

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #15 – JULEAFTEN

Følg mig på Snapchat: Camillaov

Jeg håber I alle havde en rigtig dejlig juleaften – som I kunne se på min Snapchat, så havde jeg en rigtig dejlig eftermiddag og aften sammen med mine forældre, søster og farmor. Jeg valgte at have følge-dag den dag, da der faktisk var et par ønsker om netop dette. Jeg kan sådan set godt se hvorfor, så derfor kom hele min juleaften også på Snapchat.

Igår lå jeg med små tømmerdrenge efter jeg den 25. var i byen med mine veninder, så der blev bloggen igen forsømt. Idag skal bloggen igen have sig en tur, og jeg skal også en tur ned i fitness, som altså er ved at være ret tiltrængende. Men første skal jeg have læst til skolen, og jeg skal have skrevet lidt til det projekt vi er igang med. Kunne I forresten godt tænke jer en video om mine julegaver? 🙂

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

  • Henritte

    Det vil jeg gerne! Det kunne være meget fedt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 51