STEAL HER STYLE: SHAY MITCHELL

FROKOST MED MOR

frokost-med-morcollager100frokost-med-mor1Café Kridt, Kolding (her)

Da jeg fyldte 23 år, brugte jeg et par timer kun med min mor. Hun overraskede mig med, at hun ville holde en 1/2 fridag, så vi bare kunne hygge. Vi besluttede os for at spise frokost på en af de bedste caféer i Kolding – hvis jeg selv skal sige det. De laver nogle af de bedste burgere, så sådan én skulle vi selvfølgelig have. Caféen ligger på rådhuspladsen, så derfor midt i byen. Mine forældre bor omkring 5-7 min derfra, så det var en kort gåtur derned. Man kan få alle de klassiske retter som man kender fra caféer, men jeg har kun prøvet enkelte af dem. Jeg tror ikke det kan tælles på 1 hånd hvor mange gange jeg har fået deres burger. haha. Og du bliver mæt. Det kan I tydeligt se 😉 Hvis I nogensinde kommer til Kolding, så sørg for at besøg café Kridt.

Idag har den også stået på en masse lækkert mad, da jeg har været til fødselsdag hos min veninde Nadine. I har på en måde også været med, da jeg har følge-dag i dag. Håber I nyder jeres torsdag <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEAL HER STYLE: SHAY MITCHELL