MIN VENINDEBOG - LAURA

GLEM ALLE DE DÅRLIGE NYTÅRSFORSÆT – NYD DIT 2017

Sidste år lød mine nytårsfortsæt sådan her:

 1. Strukturer min tid bedre.
 2. Drik mindre – gå i byen mindre.
 3. Bliv glad og stolt over den krop jeg har.
 4. Gør bloggen mere personlig og levende.

Faktisk har jeg formået at nå alle disse mål, og de var altså også rimelig overskuelige, men i år har jeg besluttet mig for kun at have et – nemlig: Sørg for at være glad al den tid du kan. Jeg vil ikke bruge min tid i 2017 på at fortryde og gøre det svære for mig selv, end det er. Jeg har fundet ud af (i den alder af 23), at det er spild af tid. Hvis jeg ikke taber de 2 kg så overlever jeg nok, og hvis jeg ikke får ordnet alt på min huskeliste, så er der også en dag imorgen. Dagen idag burde ikke være fyldt med dårlige mål, men at fejre at du igen i år har haft en godt år – eller fejre at du næste år får et endnu bedre et. Hvis du har lyst til at skabe mål for dig selv, så gør det i stedet på det tidspunkt hvor det passer ind i din kalender. Det skal virke overskueligt, og det er super vigtigt at du nyder dit liv.

Et par kloge ord fik I af mig her i dag – jeg vil ønske jer alle en super dejlig og et glædeligt nytår! Jeg håber I får den bedste aften og nat – og at I skal springe ud i det, med de bedste mennesker nogensinde. Men pas på jer selv. Vi ses i 2017. <3 linje-prikker-lyseroed

Et lille tilbageblik – nogle af de (nok) mest læste indlæg i 2016

Der er godt nok mange af mine indlæg som ligger tæt, og det er svært at vælge hvilke jeg skal tage ud og vise jer her. Jeg har forsøgt at finde de 6 mest læste + dem jeg fik mest respons på. Det er ret sjovt at se et helt år tilbage <3

skoere-make-up-tips-22 NON MAKE-UP PRODUKTER JEG FORGUDER – et ret praktisk indlæg, blev også til et af de mest populære indlæg. Men det er altid godt med gode tips, og her kom der hvertfald et par stykker som I kunne bruge.

outfit-25-09-2DET ER HELT OKAY, AT DU IKKE KAN KLARE HELE VERDEN ALENE – det mest polulære indlæg i 2016 er helt sikkert dette. Jeg viser mig selv fra en af mine svageste sider, og jeg følte mig lige pludselig fuldstændig blottet. Det var super hårdt at indrømme, at jeg havde det svært, men jeg er i dag så stolt over, at jeg gjorde det.

collager82OUTTAKES #1 – et anderledes indlæg, som I alle slugte råt. Når man tager så mange billeder som jeg gør, så er det altså ikke alle som bliver gode. Det har jeg så bevist i det indlæg. Der er også en 2’er ude, og snart kommer der en 3’er til jer.

desktop4MODSVAR: HVOR BLEV DER AF DEN PÆNE TONE? – et indlæg som nok er en af de mest populære. Jeg fik så meget støtte af jer, da jeg valgte at svare offentligt. Jeg er helt med på at det ikke er for alle, og jeg vil meget gerne høre hvad I mener, jeg vil bare ikke svines til.

fraekkert-001OTTE GODE RÅD TIL MIT SEKSTENÅRIGE JEG – efter jeg lavede dette indlæg, så var der ingen tvivl om at I elskede selvironi. Jeg må indrømme, at det var en smule grænseoverskridende at udgive, underligt nok, men det var skide sjovt at se alle de gamle billeder igennem.

artikel-i-hendes-verden2EN ARTIKEL I HENDES VERDEN – et indlæg og en artikel som jeg er pænt stolt over. Godt nok handler artiklen ikke om mig, men mit billede og mit navn står der i. Og det er en lille milepæl for mig!

GODT NYTÅR TIL DE BEDSTE LÆSERE NOGENSINDE

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • B. Jensen

  Synes det lyder som et godt nytårsforstsæt!
  Glædeligt nytår til dig! Knus fra en glad læser ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt og inspirerende indlæg. Det tror jeg at jeg vil tage til mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG - LAURA