ASOS SALE

INSTAGRAM VOL. 33

Det har taget mig sammenlagt omkring en time at lave dette lille indlæg, fordi jeg i skrivende stund sidder i toget på vej til Århus, for derefter at blive hentet for at tilbringe et par dage i Holstebro. Jeg skal besøge en af mine gode venner, og mere siger jeg så heller ikke 😉 Jeg skal dog allerede tilbage imorgen aften, da jeg har en aftale med Maria, og på fredag skal jeg hygge med min mor.

I nogle perioder slår jeg rigtig meget op på Instagram, og sådan en periode er jeg inde i lige nu. På det seneste har jeg bla. passet Troels et par gange, spist ude en del gange og selvfølgelig vist jer nogle af mine seneste looks.

Følg mig på Instagram: Camillaovlinje prikker lyserøddesktop141. Jeg fandt et lidt ældre billede i mit fotomappe, og jeg synes faktisk jeg bære “Kylie-looket” pænt godt.  2. Jeg savner så meget sol, sommer og Mallorca. Det skal der ingen tvivl være om det.  3. Jeg har passet den lille bandit – Troels. Han er skide sød, men jeg kan stadig ikke helt tage hans navn seriøst. Han hedder det samme som min far.  4. Min ryg er virkelig begyndt at tage form, og der er en lille video af det på min profil.  5. May er verdens bedste til at lave mad – næsten. Jeg er normalt ikke til suppe, men nu har hun serveret mig suppe 2 gange, og det har smagt hammerede godt begge gange.  6. Lidt detaljer fra min fødselsdag.

collager1047. Maria og jeg til en fest i sommers. Party in front.  8. Jeg har været i “Hendes Verden” med min blog, og det er for at være ærlig altså pænt sejt! Jeg blev hvertfald nødt til at blære mig lidt.  9. Vi skal til VOLBEAT koncert igen. Dog er det først i august, men for pokker hvor jeg glæder mig. Vi var afsted i oktober, og det var så fedt!  10. Jeg er normalt til det meget afslappet stil, men jeg er også glad for at være feminin. Derfor skulle jeg lige prøve at blande det lidt, og det fungerede meget godt.  11. Min søster og jeg ville også lige ønske glædelig jul, men der skulle et filter til.  12. Lidt detaljer fra looket som I ser på billede nr. 10.

 facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SALE