MY STYLE NO. 287

MIN VENINDEBOG – LAURA

“Min venindebog” er et nyt tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde Laura: linjeprikket15171136_10154666171034757_1151506485028125486_nAlder: 22år
Jeg bor i Esbjerg
Hvad laver du til hverdag? Jeg læser til sygeplejerske på UC Syddanmark i Esbjerg

Camilla og jeg kender hinanden primært fra studie, men vi vidste også lidt hvem hinanden var, inden vi startede med at læse på UC, da vi har en fælles veninde hjemmefra.

Hvordan vil du beskrive din stil? Meget afslappet. Jeg går ikke det store op i hvordan jeg ser ud til hverdag, og kan sagtens tage i skole, i Adidas bukser og en t-shirt eller et par træningsbukser og en striktrøje.

Jeg bruger meget af min fritid på min hest og træning.

Den bedste serie jeg har set er nok den norske serie SKAM. Man kunne relatere til den og den mindede meget om de forskellige ting, man selv gennemgik i gymnasietiden. Og så er der bare meget sladder/gossip i den, og det jo os altid godt 😉

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at snakke om fyrer, fx vores tinder matches og om vi evt. skriver med nogle af de samme – læs; det er sket 😉 og så nok mest af alt, træning. Der er brugt rigtig mange timer efterhånden, sammen med hende nede i fitness og der bliver udvekslet erfaringer med forskellige øvelser samt afprøvet forskellige øvelser, rigtig tit.

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at sidde i sofaen, med noget musik i baggrunden og hækle – eller se en god film. Det virkelig dejlig afslappende og man kan koble helt fra – og glemme alt om læsningen til studie osv.

Mit særlige talent, eller måske særlige egenskab er, at jeg 9 ud af 10 gange, får gennemført det jeg sætter mig i hovedet. Jeg er meget viljestærk og ved hvad jeg vil/ikke vil, og det har i mange tilfælde, sin fordel. Både, at have viljen til, at gennemfører de ting jeg sætter mig for, men samtidig os det, at jeg ikke gør noget halvt. Jeg bliver ved med at kæmpe, indtil jeg når i mål – og stiller mig ikke tilfreds, med halve løsninger.

Mit næste køb skal være et par tights som jeg har udset mig, på Shapeit.dk.

Jeg er gladest når jeg rider ud fra banen, til et stort stævne, og har redet en super fed runde – eller når jeg er sammen med alle pigerne.

En oplevelse I har sammen? Vi er ved at have en del, men en jeg især husker var nok turen til Nordenskov Byfest, sammen med både Camo og de andre piger. Mia, May og jeg, er alle fra små lokalsamfund, hvorimod Amalie og Camo, er fra større byer og derfor havde de aldrig været til teltbal før 😉 De var derfor lidt skeptiske, men der gik ikke lang tid, før de forstod, hvorfor vi andre havde snakket så godt om det! Det endte med, at blive en super hyggelig aften – med nye bekendtskaber og dansen på bordene, i teltet på sportspladsen i Nordenskov.

Folk ville undre sig over at vide, at jeg er mørkerad og sindssygt bange for fugle.

Den perfekte fredag aften er for mig en aften i selvskab med mine skønner veninder, hvor vi får lavet noget lækkert mad, og bare får hygget og snakket en masse. Men det kunne også bare være en aften på sofaen, med en god film og godt selvskab.

Jeg føler mig tryg, når jeg er i selvskab med mine veninder og min familie.

Mit højeste ønske er, at få job som oversygeplejerske på Mor–barn centeret afdeling 156, enten på Neonatal afsnittet eller barselsafsnittet. Jeg elsker at arbejde med børn, så at kunne gøre det hver dag og være med til at gøre en forskel for forældre, med fx et for tidligt født barn, ville være en kæmpe gave.

Det gør mig stresset når, jeg ikke kan få planlagt en hel uge frem. Jeg har en smule OCD på det punkt og vil rigtig gerne, have alt skrevet ned og planlagt, ned til mindste detalje. Så hver søndag, sætter jeg mig ned og planlægger, hvornår jeg skal læse hvad til studie, hvornår jeg skal træne og hvad jeg skal træne, hvad jeg skal have at spise hvornår og hvad jeg skal have lavet af mad til madpakke, samt hvornår jeg skal hjem til mine forældre, og passe hesten – alt sammen passet ind efter, hvornår jeg skal i skole og på arbejde.

Det bedste der er sket i mit liv er, at min farmor for 14år siden, tog mig med ud på en rideskole og, at jeg derefter begyndte til ridning. Hestene har altid været en stor del af min liv, da både min far og farfar altid har haft med heste at gøre, og vi selv har haft heste hjemme. Men det var først som 8 årig, at jeg sådan for alvor begyndte, at få øjnene op for ridningen og det kan jeg kun takke min farmor for.

Hvor ser du dig selv om 20 år? Uhh den er svær, for der kan ske rigtig meget på 20år. Men forløber det hele ”efter planen” er jeg uddannet sygeplejerske, og arbejder jo selvfølgelig som oversygeplejerske på Mor-Barn centeret på SVS i Esbjerg. Og så har jeg 3 børn, en dejlig mand og bor på en lille gård uden for Esbjerg, med plads til 3-4 heste.

Læs flere venindebøger: Mia (her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 287