INSTAGRAM VOL. 33

MY STYLE NO. 287

my-style-2874my-style-2872my-style-2873my-style-2875collager103Så sidder jeg endnu engang i tog på vej til Kolding fra Nordjylland. Jeg skulle med toget 16.20, og den seneste time har jeg brugt på at spise min sølle salat, flyttet plads 4 gange (alle har åbenbart købt pladsbillet i dag) og på igen at få mit net til at fungere. Det er ikke helt nemt at ville opdatere, når jeg bare ikke kan få det net til at fungere. Og i forbindelse med tog, så er jeg i total chok over at det skal være så dyrt. Jeg er vant til priserne mellem Esbjerg og Kolding, som jeg ikke synes er så galt igen – men så snart jeg skal fra Nordjylland og hjem, så skal jeg lige love dig for, at de giver den gas. amen. Men ikke mere brok nu fra mig.

Jeg ville egentlig bare lige melde ind og vise jer det look jeg havde på i mandags. Skjorten er en ældre sag, men den passer bare så godt til både jeans og nederdele. Nederdelen har I set før, og den er jeg blevet ufattelig glad for. Nu vil jeg udgive dette indlæg, og forsøge at starte på et nyt – hvis altså nettet vil fungere.

WON HUNDRED skjorte  H&M nederdel (her)
BELSAC taske (her)  TEN POINTS støvler(her

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 33