MY STYLE NO. 285

NYTÅRSKJOLER TIL UNDER 250 KR

nytaarskjoler-til-under-250-krADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Hvert år stresser jeg rundt for at finde den perfekte nytårskjole, men i år vil jeg prøve at være i lidt bedre tid. Jeg synes også tit at nytårskjoler er noget som man bruger maks 1-2 gange, og derfor vil jeg gerne bruge lidt mindre penge på kjolen i år. Jeg har været forbi ASOS for at se hvad de kunne tilbyde, og jeg har fundet SÅ mange flotte kjoler til under 250 kr, men jeg har sorteret lidt i dem, og jeg viser de pæneste frem ovenfor. Jeg overvejer virkelig at klikke enten 1 eller 6 hjem – men jeg kan bare ikke beslutte mig. De er så forskellige og pæne på hver deres måde.

Imens jeg lige vil overveje den del, så smutter jeg på job. Vi ses <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 285