EN OPSAMLING: UGE 4

2 AF MINE JULEGAVER

2-af-mine-julegaverArmbånd JUKSEREI      Ring HVISK (her)

Jeg ved godt, at det er længe siden, men jeg har slet ikke fået vist jer 2 af mine “fashion- relateret” julegaver, for det andet jeg fik var faktisk super praktisk. Jeg fik fx også en kuffert af min søster og en pande, men det var sådanne ting som jeg ønskede mig – og er derfor også mega glad for det! Men det er knap så spændende at dele med jer. Det har jeg hvertfald besluttet mig for.

Men af Maria fik jeg armbåndet som I kan se på det knap så velfokuseret billede ovenfor (underskylder for det), og ringen er fra Hvisk, og den fik jeg fra min mor og far. Synes begge ting er mega minimalistisk, og simpelthen så pænt sammen og hver for sig. Jeg havde ikke ønsket mig armbåndet, men jeg havde ønsket mig et simpelt sølv armbånd, og hun ramte plet. Det gør hun altid <3

facebookinstagramsnap følg chat

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 4