ENDNU ET PAR SKO FRA ASOS

5 TEGN PÅ AT JEG SNART SKAL TIL EKSAMEN

Da jeg sidst skulle til eksamen udgav jeg dette indlæg, som handlede om de ting jeg gør inden min eksamen. Jeg køber fx altid noget nyt, som jeg kan have på den dag jeg skal op til eksamen, men jeg har også en regel som lyder på, at jeg ikke må fortælle nogen hvad jeg gerne vil op i (lidt overtroisk, much?).

I dag vil jeg dele 5 tegn på at jeg er ved at læse til eksamen. Det handler dog stadig lidt om hvad jeg gør, men også om hvad der sker for mig både fysisk og psykisk. Nogen som kan nikke genkendende til noget af det?

Jeg får den ene bums efter den anden. Kort og godt: jeg slår ud bigtime.  Jeg stresser mig selv ufatteligt nemt når jeg skal til eksamen – ikke fordi jeg nødvendigvis føler mig stresset, men tror det er underbevidst reaktion. Og når jeg er stresset, så får jeg bumser – det ved jeg, at der er en del der gør. Men Gud hvor er det belastende. status: 3 store bumser. fedt.

Jeg har svært ved at tage stilling til de små ting i hverdagen. Den anden dag spurgte min kæreste mig hvad vi skulle finde på til aftensmad. Det kunne jeg slet ikke overskue. Det har nok også noget at gøre med min stresssituation. Det lyder virkelig åndsvagt, men det er virkelig rigtigt. Jeg har lidt svært ved at koncentere mig om 2 ting på en gang. haha.

Mit forbrug af energidrikke stiger gevaldigt i den korte periode. Det er helt skidt. Jeg drikker til hverdag ikke ret mange energidrikke, mest fordi det ikke er det mest sunde for dig. Men når jeg læser til eksamen drikker jeg mindst 1-2 af de små hver dag, og når jeg så har været oppe, så røre jeg dem næsten ikke.

Jeg bliver nemt stresset og man skal ikke sige noget “forkert” til mig. Jeg bliver nervøs for om jeg kan nå at læse alt, om jeg kan huske alt og om jeg overhovedet har det overblik som jeg skal have. Det er en ting. Oveni at jeg så er stresset, så bliver jeg nemt sur og irriteret hvis nogen siger noget som ikke behager mig. Det kan være så lidt som (med et glimt i øjet): “Du roder jo helt vildt”. Svar: “NEJ. Det er strukturet!!” #RoPå

Jeg bliver endnu mere streng når det gælder skemaer. Jeg skal have et overblik over hvad jeg nå på en dag, og det skal overholdes. Det gør også at jeg laver et skema hver aften, så jeg ved hvad jeg skal nå dagen efter. Det er ikke bare en tosset idé, men noget jeg faktisk gerne vil anbefale at andre gør.

Nu når I læser det her indlæg, så tror I nok at den er helt gal herhjemme, men det går faktisk overraskende godt. Jeg står op omkring kl. 7.30 – tjekker min mobil og ser tv indtil kl. 8.30, hvor den derefter står på læsning.
Lige nu er jeg slet ikke nervøs for den eksamen, for jeg skal nok få styr på det jeg mangler. Nu vil jeg lige få læst det sidste for i dag, og står den på træning. Jeg er ved at være pænt rastløs.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU ET PAR SKO FRA ASOS