5 TEGN PÅ AT JEG SNART SKAL TIL EKSAMEN

9 PÆNE OVERGANGSJAKKER

overgangsjakkerADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Nu sidder jeg i sofaen igen efter en dag i butikken, og er ved at tage mig sammen for lige at øve mit oplæg til eksamen et par gange inden jeg igen smider mig i sofaen med en god film. Som det er lige nu så føler jeg virkelig, at jeg kan det som jeg skal kunne, og så alligevel ikke. Men vores pensum til denne gang er også bare helt ekstremt stort, så tror jeg vil have den følelse uanset hvad. Jeg har dog lige et par dage endnu, så jeg har lidt tid til at læse op på de ting jeg er i tvivl om.

Derudover sker der faktisk ikke det helt vilde da dagene lige nu bare står på eksamen. Tror faktisk at det vildeste næsten er, at jeg har klikket en ny jakke hjem fra ASOS. Rigtig kiggede jeg på den grønne jakke (nr. 3) som I kan se ovenfor, men da jeg kiggede ASOS igennem igen, så fandt jeg en i en sart lyserød. Jeg viser jer den selvfølgelig når jeg får den hjem. God lørdag til jer <3

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TEGN PÅ AT JEG SNART SKAL TIL EKSAMEN