10 RANDOM FACTS

BAMBUS VS. ORIGINAL

cross-eyesFor nogle år siden fik jeg nogle briller fra Cheap Monday, som jeg ikke går med så tit igen. Jeg bruger dagligt kontaktlinser, så brillerne bruger jeg kun om aftenen eller om morgenen. Dem jeg har er helt sorte, og de er faktisk rigtig pæne til mig. Jeg kunne dog godt tænke mig et par ekstra i en anden farve, altså fx metal, bambus eller noget helt tredje. Men det kræver nok, at jeg vil gå med brillerne lidt mere.

Crosseyes.dk har brillestel til alle, og de er en smule anderledes end dem man ellers kan få ved en almindelig optiker. Jeg er ret vild med kategorien bambus og orginal, men der er nogle fordele og ulemper ved begge. Jeg er umiddelbart ret vild med brille nr 2, da den er klassisk men stadig super trendy. Den er lavet i en meget sart lyserød, som gør at man stadig kan bruge dem sammen med alt tøj. Dog tror jeg min hudfarve og mit lyse hår kunne gøre det lidt udfordrende. Men hvis jeg skulle og have nye briller, så stod valget helt sikker mellem Bambus og Original, i en meget neutral farve og steltype. Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige i den kategori, og det kan derfor være vanvittigt svært at vælge! Men det er derfor også skønt at de har butikker rundt om i hele Danmark, så man både kan se udvalget og få en synsprøve kvit og frit.

Udarbejdet i samarbejde med Crosseyes.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 RANDOM FACTS