SELECTED FEMME SNEAKERS

MIN VENINDEBOG – MIA

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde Mia:linje-prikker-lyseroedimg_1041Vi var måske lidt fulde, da dette billede blev taget

Alder: 25 år
Jeg bor i Esbjerg
Hvad laver du til hverdag? Læser til sygeplejerske

Camilla og jeg kender hinanden fra sygeplejerskeuddannelsen hvor vi går i klasse sammen.

Hvordan vil du beskrive din stil? Blandet. Til hverdag består det typisk af et par cowboybukser og en T-shirt eller sportstøj når jeg enden har håndbold eller træning på programmet.

Jeg bruger meget af min fritid på min kæreste, veninder og håndbold.

Hvis jeg skal være god ved mig selv, så forkæler jeg mig selv med enden nyt tøj eller sushi, eller begge dele på engang 🙂

Den bedste serie jeg har set er Matador fordi det er en dansk klassikere som man aldrig bliver træt af, at se igen og igen. Jeg kan helt klart anbefale den en dag man ligger hjemme og er syg. 🙂

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at snakke om alverdens ting, lave mad og kaster os på sofaen – gerne med en stor skål slik og en god film.

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at smider jeg mig på sofaen under tæppet og ser mine ynglings programmer.

Mit særlige talent er at jeg faktisk er lidt af en handy woman.

Mit næste køb skal være et Europa kort/atlas til bilen da min kæreste og jeg skal på køre-selv ferie til sommer.

Jeg er gladest når jeg får min vilje 😛

En oplevelse vi har sammen? Ud af de efterhånden rigtig mange oplevelser vi har sammen så husker jeg nok bedst, da vi alle var i Mays sommerhus i Blåvand.
Det var måske en måned efter, at vi var startet på uddannelse og vi havde kun lige lært hinanden at kende, da vi besluttede at bruge en hel weekend sammen. Det var nogle super hyggelige dag, da vi fik lært hinanden bedre at kende både på godt og ondt. Sommerhus turen indeholdte hygge og afslapning, film, masser af grin, sladder, Mays køkkenegenskaber, spil, lidt alkohol, gåture og en af mine mange håndbold kampe, som du stadig frivilligt tager ud og ser til trods for, at du ikke er håndbold fan.

Folk ville undre sig over at vide, at jeg aldrig har set porno.

Den perfekte fredag aften er for mig en aften hvor min kæreste og jeg har kvalitetstid sammen eller det kan være en aften i selskab med veninder hvor der fx er hygge, afslapning og lækker mad på programmet eller fx fest og farver.

Jeg føler mig tryg, når jeg befinder mig i godt selvskab som fx min familie, venner og kæreste.

Mit højeste ønske er at videreuddanne mig til jordemoder.

Det gør mig stresset når jeg har alt for meget om ørene, ikke kan overskue ting, ikke har overblikket eller når ting ikke går som forventet.

Det bedste der er sket i mit liv er de rejser som jeg har bevæget mig ud i, på egen hånd. Den først var som 18 årig og gik til Zambia i 3 måneder. Her arbejdede som volontør for flere projekter. Anden gang var som 23 årig og var en jordomrejse med Dansk Studie Center. Her rejste jeg til Thailand, Bali, Australien, New Zealand, Fiji, LA og New York.

Hvor ser du dig selv om 20 år? Om 20 år befinder jeg mig sikker i Agerbæk sammen med min kæreste i vores drømmehus. Derudover håber jeg på, at have mit drømmejob som jordemoder og arbejde på en fødselsgang.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED FEMME SNEAKERS