WOULD LOVE TO WEAR – THURSDAY

MY STYLE NO. 289

my-style-2899my-style-2897my-style-289my-style-2891my-style-2893Jeg kiggede faktisk på disse bukser for godt 1/2 år siden, men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig for hvad jeg synes om dem. Nu er de så kommet tilbage i butikken, og denne gang prøvede jeg dem. Jeg må indrømme, at jeg både synes de er ufattelig pæne og grimme på en og samme tid. Jeg synes faktisk, at til det sæt jeg har på i dag, så er jeg så glad for mit køb, men til den store trøje jeg havde på den anden dag, da jeg købte dem, så var det helt håbløst. haha. Altså fordelen er 100% at de er pisse behagelige at have på, og prøver hårdt at overbevise mig selv om, at dem skal jeg nok få brugt mere end en gang. Hvad synes I?

Jeg sidder netop nu ved mit skrivebord, og forbereder indlæg til den næste uge. Jeg skal nemlig på skiferie imorgen, og som nogen af jer måske ved, så kan man ikke altid regne med godt net i en hytte langt ude. Jeg glæder mig faktisk til at være lidt væk fra omverdenen, men jeg vil stadig opdatere et par gange eller 2 (nok mere). Håber I nyder jeres fredag <3 Husk at følge med min Snapchat, for at se mere: Camillaov.

SECOND FEMALE top  ASOS jakke
PIECES bukser(her)  TEN POINTS støvler(her

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR – THURSDAY