EN OPSAMLING: UGE 3

NOGET OM EKSAMEN, BASKETBALL OG PÆNE SKO

asos-oreron-sling-back-shoes1Find disse sko her

Nu sidder jeg hjemme i min lejlighed igen efter jeg i morges var til eksamen på modul 7. Jeg fik 12. fandme så om jeg lige nailede den eksamen. Jeg ved godt, at jeg lyder en smule selvfed, men jeg er ret stolt af mig selv, og det er på sin plads nogen gange. Jeg er så lettet, og jeg kan nu igen endelig tænke i andre baner end kun eksamen, så det er virkelig rart at have den følelse af lettelse. Jeg må indrømme, at det har gjort mig en smule nervøs, at jeg først for en uge siden, sådan rigtig fik fat i, hvad denne eksamen egentlig gik ud på. Om jeg havde krise? Det tror jeg (fandme) da nok lige. Denne eksamen er noget mere kringlet, og vi har fået så meget teori, at det næsten er umuligt at have styr på det hele. Men det gik, og det er jeg så lettet over. Det betyder også, at jeg nu er 1 1/2 år henne i min uddannelse, og nu “kun” mangler 2 år endnu, inden jeg kan kalde mig for sygeplejerske. Det er så crazy!

Som jeg også fortalte i dette indlæg, så har jeg altid noget nyt på hver gang. Jeg ved faktisk ikke helt præcist hvorfor, men det er som om, at det giver mig et selvtillidboost, og det må ikke være noget jeg har haft på før. Men jeg viste jer jo de sko som I kan se ovenfor den anden dag, og dem havde jeg så på. De er super fine til et par jeans, oversize tee og en cowboyjakke. Helt sikkert nogen som jeg får brugt en hel del gange. Jeg havde dog nylonstrømper på idag, og det så faktisk også ret cool ud.

Jeg bliver simpelthen så overtroisk når jeg skal til eksamen(tror jeg I har fornemmet), og jeg skal derfor ikke begynde at ligge de store planer inden, for tænk nu hvis det ikke går. Min kæreste er basketballdommer, og jeg skal i aften med til en kamp. Selvom jeg for nogle dage siden havde lyst til at sige: “Jeps, det gør vi bare”, så måtte jeg istedet (for at berolige mig selv) sige “Det kigger vi på”. Men da jeg så var blevet færdig idag, og vi snakkede sammen, så sagde han bare, at han ville hente mig kl. 15. Så den aftale behøvede ikke nogen ydeligere snak. Jeg kommer nok til at snappe lidt, så følg meget gerne med derinde. I kan finde mig ved at skrive: Camillaov.
Det er virkelig også en anden ting – han har simpelthen været så mega forstående overfor mig, men det betyder virkelig også meget, at man kan give hinanden støtte og plads, når der er brug for det. Jeg er nemlig ikke den bedste til at styre mit stress når jeg skal til eksamen, så det er dejligt at det lige kan overses lidt.
Dagen i dag skal stå på basketball og ellers lige det jeg har lyst til. Jeg har næsten 2 ugers ferie som skal nydes, og den ene skal bruges på skiferie, og efter ferien starter jeg i praktik. Det skal jeg nok lave et andet indlæg om til jer. Årh det bliver så godt! Jeg håber I alle har en vidunderlig tirsdag. En kort update herfra, fra en meget glad pige. hehe 🙂

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 3