GLEM ALLE DE DÅRLIGE NYTÅRSFORSÆT - NYD DIT 2017

NYT ÅR MED ESPRIT + RABATKODE

esprit-laekkerier-1-jan
1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Denne søndag er der vidst kun brug for en kold cola, chips og lidt webshop shopping. Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år! Det gjorde jeg. I stor stil!
Jeg synes godt det kan være lidt svært at lade være med at lure lidt, når Esprit tilbyder -17% næsten alle vare! Jeg har allerede været inde og kigge, og jeg har fundet nogle lækre basisvare som jeg ville ønske på magisk vis landede i mit klædeskab. Jeg er selv ret vild med jakker, så derfor har jeg også fundet 2 som simpelthen skiller sig ud. Jeg er virkelig helt tosset med jakke nr 9 -altså jakken med den lidt brændte farve. Den ville være så cool til et par stramme jeans og en lækker grå strik. Jeg er dog lidt i tvivl om farven, når jeg har lyst hår. Men jeg ville med glæde gerne tage chancen, hvis den nu kom herhjem. hehe.

Generelt er jeg helt vild med Esprits udvalg – især fordi de har mange basisvare som både er simple, men også super cool og stilet. Jeg tror den lange blå denim kjole ville være super fin til både det vejr vi har nu, men også til sommer med et par sandaler. I kan godt forstille jer det – ikke? Anyway, så håber jeg I kan bruge denne vilde rabatkode som jeg har til jer idag, og så håber jeg I nyder jeres tømmermandssøndag med burger, chips, cola og lidt shopping. Rabatkoden glæder kun i dag, og I skal bruge koden: WELCOME17. God søndag til jer! And happy new year <3

billede1234

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLEM ALLE DE DÅRLIGE NYTÅRSFORSÆT - NYD DIT 2017