NOGET OM EKSAMEN, BASKETBALL OG PÆNE SKO

WOULD LOVE TO WEAR – THURSDAY

ProfilartSkjorte HER / Taske HER

Jeg synes, som mange andre altid at jeg mangler nyt tøj, og derfor kan jeg nogengange bruge timer på, at klikke igennem den ene hjemmeside efter den anden. For nogle aftner siden kiggede jeg Profilart.dk igennem, og jeg blev med det samme fanget af deres store udvalg. Jeg synes Ganni er et super fedt mærke, men det er ikke ligefrem SU-venligt, hvertfald ikke med den SU jeg får. 😉 Men i indlæg som disse, kan jeg få lov til at drømme lidt. Derfor drømmer jeg i dag om det lækre sæt som I kan se ovenfor. Skjorten ville også være super cool til et par blå jeans og et par hvide sneakers.

Profilart.dk forhandler ikke kun med tøj, men også tasker, sko og boligartikler. En af designerne som jeg er helt vild med er Ditte Fischer Vaser, som laver nogle super lækre og minimalistiske vaser og skåle. Tror den vil passe til de fleste hjem, og jeg tror godt, at jeg kunne finde på, at ønske mig noget fra hendes kollektion til min næste fødselsdag eller jul. Jeg synes også jeg mangler lidt til hjemmet – især når jeg får gæster, dog er mit køkken lige lille nok til opbevaring. Men jeg skal nok finde plads, især hvis det er til noget, som er så pænt.

Udarbejdet i samarbejde med Profilart.dk

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM EKSAMEN, BASKETBALL OG PÆNE SKO