CHEAP STUFF #54

10 OM MIG

ny-minimum-skjorte8Find min skjorte her

1. Jeg har 2 ar i mit ansigt. Jeg har et i mit højre øjenbryn og et andet under hagen. Det under hagen fik jeg, da jeg legede tagfat med min søster på et klinkegulv.  2. Jeg har altid godt kunne tænke mig en fransk bulldog, men det har ændret sig nu når jeg er blevet ældre. Jeg er og bliver “bare” et kattemenneske for evigt.  3. Jeg har haft 2 seriøse forhold. Det ene er det jeg har nu.  4. Jeg hader at børste mine tænder (altså at udføre handlingen), men jeg elsker følelsen, når det er gjort.  5. Da jeg var yngre var jeg ufattelig dårlig til at passe på mine penge. Det var så slemt, at min far jokede med, at jeg ville ende i luksusfælden. (indsæt selv græde-smiley) Men idag er jeg ret næring og jeg passer godt på mine penge.  6. Jeg ejer 26 forskellige jakker/ blazere.  7. Jeg har næsten alle sæsoner af CSI på dvd. Jeg er lidt af en nørd.  8. Da min gamle kat Pjuske døde i 2015, gemte jeg hans halsbånd som minde. Jeg havde et helt specielt bånd til ham, og savner ham hver evig eneste dag!  9. Da jeg var yngre drømte jeg om at blive skolelærer eller præst. Weird combo. I know.  10. Da jeg gik i 9. klasse var jeg det som man kalder en “sminkedukke”. Det er en tid jeg meget gerne vil glemme, men jeg kan sagtens tage pis på det. Det er også ret tragikomisk.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #54