DE SKO I SER MEST PÅ BLOGGEN, KAN OGSÅ BLIVE DINE

CHEAP STUFF #54

cheap-stuff-541 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Jeg fandt pudebetrækket som I kan se på billede 7 for nogle dage siden, og jeg har faktisk også klikket et hjem. Jeg synes den er ret fin og hyggelig. Jeg tror dog, at samtlige at mine veninder og min kæreste enten vil grine eller slå sig til hovedet, fordi jeg igen fylder mit hjem med noget som har kaktusser på sig. Jeg har jo 9 kaktusser i min lejlighed, og nogle vil nok mene at jeg er ved at have nok. Men jeg de er så pæne. Jeg burde stoppe. Jeg er bare ikke helt nået til den erkendelse endnu. haha.

Men da jeg klikkede den pude hjem, så kunne jeg jo også godt se, at det var ved at være længe siden jeg sidst har delt godter til jer her på bloggen. Jeg handler der ikke så meget mere, men jeg venter dog på et par ting, som jeg snart glæder mig til at vise jer. Jeg overvejer også en smule de kopper som jeg har linket til ved billede nr. 3, men jeg kan ikke finde ud af, om det er bedst, at jeg lader være. Især fordi så mange har dem. hmmm. Det må overvejes. 😉

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SKO I SER MEST PÅ BLOGGEN, KAN OGSÅ BLIVE DINE