2 AF MINE JULEGAVER

CRAVE OR SAVE: OXFORD SHOES

crave or save: Oxford Shoes

SAVE: Paul green oxford shoes

Hvis I ikke snart har fundet ud af det, så tager vi det lige igen: Jeg er helt vild med at finde sager som ikke nødvendigvis er kopier, men som er gode “efterligninger”. De fleste af jer kender måske til “oxford sko”, og det er sådanne som I kan se ovenfor. Jeg kender godt til mærket Paul Green sko og støvler, og de er faktisk helt fantastisk gode til at lave oxford sko. De har lavet dem som I kan se i “save”, og disse – som jeg faktisk virkelig har lyst til at klikke hjem. Men det har jeg jo altid? Så typisk. De hurtige kan måske se, at de ikke minder om dem som jeg ellers har linket til, men med de fine detaljer ved snuden, så kan de pifte et hvert outfit op. Jeg kunne hvertfald sagtens forstille mig dem til et par skinny jeans, og for at gøre det look lidt mere cool, så kunne man jo vælge et par med ekstra detaljer. Faktisk kunne jeg virkelig godt tænke mig et par jeans med strygemærker, men jeg har haft lidt svært ved at finde et par. Derfor overvejer jeg faktisk at lave dem selv. Det kunne man jo godt. Min mor kommenterede det faktisk den anden dag, for hun synes det var lidt sjovt, at de igen er populære – især fordi vi som ældre børn synes det var så kikset. Men sådan et par jeans ville nu være pænt til et par Paul Green sko fra Profilart.dk.

Udarbejdet i samarbejde med Profilart.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 AF MINE JULEGAVER