EN OPSAMLING: UGE 7

DE SKO I SER MEST PÅ BLOGGEN, KAN OGSÅ BLIVE DINE

Okay. Det er lidt snyd, for der er faktisk 1 par som I endnu ikke har set så meget til, men det ved jeg, at I kommer til. Og det er også derfor jeg tillader mig, at linke til dem i dette indlæg. Men der er simpelthen for koldt til det par endnu. Men når det først bliver sommer, så siger jeg jer – I kan ikke komme igennem bloggen uden at have set dem mindst 4-5 gange. Ligesom mine sorte støvler. De er i sandheden blevet mine go-to støvler, og de kan varmt anbefales. De er så behaglige og virkelig pæne.

Derudover har jeg lidt med det lyserøde. Det er og bliver ikke min ynglingsfarve, men så snart der er tale om en sart lyserød sko eller detaljer, så skal jeg næsten bare eje dem på stedet. Det er næsten komisk. linjeprikketsimone-heels1-2-2Find disse sko her til 140 kr.
De her basser klikkede jeg faktisk hjem i slutningen af sommeren sidste år, og fik derfor så ikke rigtig brugt dem. Jeg er helt vild med den lyserøde farve, og det er selvfølgelig også derfor jeg faktisk i første omgang valgte at klikke dem hjem. Især fordi de ville være så pæne til et par blå jeans. I har faktisk set mig med dem på her.

def-shop-dk2Find disse sneakers her til 509 kr. 
De er forholdsvis nye, og I har derfor ikke set dem i ret mange indlæg – endnu. Men de er dog blevet luftet, da jeg havde outfitet på, som I kunne se her. Jeg er ret vild med sneakers, og den lyserøde farve synes jeg bare giver en lækker detalje til skoen.

collager90-3Find disse støvler her til 1200 kr. 
Jeg vil ikke engang begynde at remse op hvornår I har set disse støvler, for det er næsten helt åndsvagt så meget som jeg har brugt dem. Men I kan faktisk få et meget hurtigt overblik over det her, hvis det skulle have en interesse. Altså jeg ved jo godt hvorfor jeg lige netop er blevet SÅ glad for disse minimalistiske sorte støvler. Dem kan alle bruge. Hvertfald mig.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 7