CRAVE OR SAVE: OXFORD SHOES

I HAVE A FEVER FOR: LOOSE FIT PANTS

my-style-2893Find disse bukser her 

Som jeg nævnte i dette indlæg, så kunne jeg ikke rigtig finde ud af, om denne type buks er noget for mig. Men nu har jeg gået i dem i nogle dage, og jeg bliver mere og mere forelsket i den gode kvalitet og det løse fit. Det kan godt være at det ikke er slimfit jeans, men det ligner jeg har vildt lange ben når jeg har mine støvler på. win. Mine bukser er købt for 230 kr hvilket er en super god pris, og hvis I klikker på linket ovenfor, så kan de også blive dine. hehe.

linjeprikketi have a fever for loose pantsStreet style: Coat HER / Strik HER / Bukser HER / Stiletter HER / Taske HER

Jeg er normalt ikke til beige, men da jeg så dette street style billede, så blev jeg nødt til lige at finde alternativer til looket. Det er så feminint, og selvom jeg aldrig kommer til at iklæde mig noget som er så lyst, så er jeg stadig ret vildt med det. Især den rå strik til de minimalistiske bukser er en fed sammensætning.

Men hvis mine ikke er noget for jer, så har jeg som altid fundet lidt alternative til jer. For at være helt præcis, så er der 9 lækre bukser som er vidt forskellige. Hvad synes I om trenden?

desktop201 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE OR SAVE: OXFORD SHOES