EN OPSAMLING: UGE 5

NEW IN: LACOSTE CARNABY EVO SNEAKERS

def-shop-dkdef-shop-dk1def-shop-dk3def-shop-dk2Køb Lacoste Carnaby Evo sneakers på Def-shop.dk

Jeg har seriøst fået de fedeste sneakers hjem. Se dem lige! Da jeg i sidste uge fik en besked om, at de var landet på min adresse, så var jeg næsten endnu mere spændt på, at komme hjem fra Norge. Det lyder jo helt skørt, men jeg må nok være ærlig, og så indrømme, at jeg faktisk kan køre mig selv ret meget op, når jeg venter på et eller andet lækkert. Fx de her sko fra def-shop. Jeg har fået de flotteste sneakers hjem fra mærket Lacoste, som jeg tror de fleste af jer kender til, og det jeg nok er mest vild med ved dem er, at de er minimalistisk og feminine på en og samme tid (lige min stil jo!). Jeg synes den sarte lyserøde farve, er en rigtig flot detalje, og som I kan se, så er de gode til et par blå jeans.

Jeg kendte faktisk ikke til hjemmesiden før for nogle uger siden, og det kan man vidst godt sige er en kæmpe fejl. De har seriøst de fedeste mærker som Lacoste, Noisy May, Nike, Adidas – og mange flere. Mange af mærkerne er noget jeg i forvejen har en del af i mit klædeskab, så jeg kunne hvertfald godt finde på, at klikke noget hjem fra dem igen. Der var også super service, og leveringen gik smertefrit, og det er virkelig vigtigt, når man køber noget over nettet. Man ved jo aldrig om det passer – men jeg har købt mine i str. 38, og de er helt perfekte. Derudover så er priserne også rigtig gode. 509 bobs for dem I kan se ovenfor. Det er sku lækkert!

Udarbejdet i samarbejde med Def-shop.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 5