MY STYLE NO. 290

MIN VENINDEBOG – AMALIE

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde Amalie:linje-prikker-lyseroed14448847_10154434034751745_4143731212138978418_nAlder: 23 år
Jeg bor i Esbjerg, men flytter tilbage til min hjemby Middelfart til sommer. Mig og Esbjerg er ikke det bedste match, og så synes jeg her lugter for ofte af fisk 😉 haha.

Hvad laver du til hverdag? Jeg går på sygeplejeskolen i Esbjerg.

Camilla og jeg kender hinanden fra sygeplejeskolen, hvor vi startede i september 2015.

Hvordan vil du beskrive din stil? Min stil har været den samme i næsten 10 år og kan nok bedst beskrives som; sort. I min drømmeverden, ville jeg gå i blomstrede kjoler og gøre noget mere ud af mig selv i hverdagen, men det bliver det nu sjældent til, for det er bare ikke noget jeg rigtig går op i. (Det skal siges, at jeg når jeg endelig skal til noget, så prøver jeg så vidt muligt, at peppe min stil lidt op) J

Jeg bruger meget af min fritid på, at gå ture med min hund og at se en masse serier. Jeg er lige gået i gang med serien ”The Office (US)” igen – der er også lige 9 sæsoner at komme igennem der.

Hvis jeg skal være god ved mig selv, så køber jeg nogle nye sneakers. Jeg elsker sneakers og kan næsten ikke få nok af dem! Lige for tiden er pengene små, så jeg har ikke lige udsigt til nye sko foreløbigt – men når pengene er til det, så er mit næste køb: Vans Old Skool Pro.

Den bedste serie jeg har set er… Den er svær – jeg har set rigtig mange serier. Hvis man skal se en serie og bare koble hjernen fra, så vil jeg sige ”Friends”. Jeg kan se den serie igen og igen, uden at synes den bliver kedelig. Men hvis der skal lidt mere spænding til, så vil jeg sige ”Stranger Things”! Der er kun én sæson af den, men der kommer en ny her i løbet af i år.

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at snakke! Sidst vi var sammen, havde vi aftensmad + xfactor hyggeaften, men det var ikke fordi vi hørte særlig meget af hvad der skete i xfactor, da vi egentlig bare snakkede hele vejen igennem. Det var også ved at være noget tid siden, at vi sidst havde snakket ordentligt sammen, så vi fik lige vendt hele verdenssituationen.

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at hækle. Ja, det lyder måske lidt gammeldags, men det er en måde lige at koble hjernen fra. Jeg er lige gået i gang med noget, som ender ud i en grim brødkurv. Det kan jo være at jeg kan forære den i en hadegave til én en dag, hvem ved? Haha.

Mit særlige talent er, at sige upassende ting på upassende tidspunkter.

Mit næste køb skal være… Det ved jeg ikke rigtig – men jeg trænger virkelig til at få fyldt mit køleskab op.

Jeg er gladest når tingene går op i en større enhed, og alt bare spiller, som man siger.

En oplevelse vi har sammen? Vi har været til en syret teltfest på Lars-Tyndskids mark. Det var virkelig noget af en oplevelse – og så fandt vi jo den der søde lille kaaaaat. <3

Folk ville undre sig over at vide, at jeg retter på mine fjernbetjeninger så de ligger lige.

Den perfekte fredag aften er for mig en aften med gode venner/familie, godt tv, en kæmpe slikskål og en hund på skødet.

Jeg føler mig tryg, når jeg ved at der ikke ligger nogen under min seng, og at jeg har trukket gardinerne for, så ingen kan kigge ind på mig i mørket.

Mit højeste ønske er, at jeg til sommer har fået en bolig i Middelfart, og at jeg hele sommeren igennem har et arbejde, så jeg har en god opsparing at tage fra, det næste studieår.

Det gør mig stresset når jeg er sent på den.

Det bedste der er sket i mit liv er… Det synes jeg er rigtig svært, at koge ned til én specifik ting, men jeg vil sige, at jeg er rigtig glad for at jeg fik min hund Wilma. <3

Hvor ser du dig selv om 20 år? Der er jeg forhåbentlig gift og har 2-3 børn, så bor jeg på landet, men ikke helt ude hvor kragerne vender.

Læs flere venindebøger: Mia (her), Laura (her), Emma (her) og May (her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 290