NOGET OM VALENTINSDAG OG FESTKJOLER TIL LØRDAG

MIN VENINDEBOG – MAY

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde May:linje-prikker-lyseroedimg_1297Alder: 24 år
Jeg bor i den skønneste lejlighed i Esbjerg C.

Hvad laver du til hverdag? Til dagligt læser jeg til sygeplejerske på UC Syddanmark i Esbjerg. Yderligere arbejder jeg på Q8 og som frivillig hos Headspace Esbjerg.

Camilla og jeg kender hinanden fra.. Jeg lærte denne smukke kvinde at kende på studiet. Vi havde inden studiestart ikke kendskab til hinanden.

Hvordan vil du beskrive din stil? Hmn. Generelt går jeg gerne i sort, og løse trøjer med et par sorte jeans eller boyfriend jeans. Men, min stil er meget afslappet med et lille tvist. Jeg forsøge på, at være lidt mere modig, men det er svært!

 Jeg bruger meget af min fritid på, at arbejde en del, enten på Q8 eller ved Headspace. Yderligere har jeg en lille uldtot, Troels, som jeg bruger min tid på også. Hvis jeg kan slippe afsted med det, laver jeg også gerne en masse mad og hygger med pigerne, venner, veninder og familien.

 Hvis jeg skal være god ved mig selv, så køber jeg en god flaske vin, har hygge tøj på, læser en bog eller ser en god film. Jeg er desværre nok alt for dårlig til, at være god ved mig selv – synes det er meget mere sjovt, at være god ved mine venner og veninder, som jeg meget heller overrasker, hygger og laver mad med.

 Den bedste serie jeg har set er… Jeg ser generelt rigtig mange serier, og har enormt svært ved, at finde den bedste jeg har set. Blandt de bedste er, Greys hvide verden, Gossip Girls, The good wife, Prison Break, House of cards, Dexter, Homeland, Bones – jeg kunne blive ved. Vigtigst for mig ved en god serie er, at den fanger mig, jeg føler mig underholdt og jeg kan koble fra – fra det virkelige liv.

 Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at… Hahaha, sjovt nok involverer det ofte mad – når vi ses uden for skoletiden. Derudover er hun utrolig sød og hjælpsom med, at passe Troels, når jeg har brug for det. Selvom han hedder det samme som hendes far, tror jeg egentlig hun er ret pjattet med ham.

Når jeg er alene, kan jeg godt lide, at slappe af og koble fra livet og hverdagen. Når jeg er alene, er jeg nok god til at isolere mig lidt og trække stikket helt. Pt, har jeg en idé om, at jeg skal være god til at hækle – og jeg er ret stædig anlagt, så lige nu, hækler jeg på livet løs når jeg har tid til det.

Mit særlige talent er… Hmn, jeg kan nok godt lave mad – eller forsøge på at lave mad. Jeg er enormt dårlig til, at følge en opskrift, og laver helst gerne det der lige passer mig. Jeg finder en opskrift, men retter og ændre i den konstant – om det lykkedes og bliver godt, lader jeg andre svare på. Sy

 Mit næste køb skal være er en rejse til New York med min gode veninder, hvor vi skal være 10 dage til august. Det glæder jeg mig rigtig meget til og prøver at spare en masse penge op til det, så jeg kan købe en masse lækre ting derovre og opleve en masse – og spise en masse lækkert mad.

 Jeg er gladest når, jeg får en indre ro og føler en sammenhæng i mit liv. I mit eget jeg og faktorer udefra. Når jeg har det sådan tror jeg også det er tydeligt, at jeg er gladere end normalt, og derfor føler jeg også jeg har mere at tilbyde mine medmennesker – og det, gør mig glad!

En oplevelse vi har sammen? Som tidligere nævnt, står teltfesten ret højt på skemaet. Det var en vildt hyggelig aften og vi havde det så sjovt. Ellers havde vi i startet af studiet en tur i sommerhus i Blåvand, og det var også utrolig hyggeligt!

 Den perfekte fredag aften er for mig foregår i selskab med gode venner, veninder og/eller familie, også selvfølgelig min hund, Troels. Med god mad, snak og grin – og måske et brætspil eller andet sjovt. Vigtigst af alt er, at vi kan slappe af i hinandens selskab og koble af, fra ugen der er gået.

 Jeg føler mig tryg, når jeg kan finde indre ro. Jeg skal ikke være usikker eller utilpas overfor nogle situationer, eller arbejde meget med mig selv. Jeg kan slappe af og føle mig sikker i mit eget selskab og jeg behøver ikke, at booke min tid 120% ud, for at undgå at være alene.

 Mit højeste ønske er, at blive mor. Kliché som det nu engang lyder, så er det sandheden. Jeg har været skruk og haft et højt ønske om at blive mor i nogle år nu – og ja, jeg kan mærke jeg bliver ret så misundelig og jaloux, når folk bliver gravide. Så jeg må ærligt tilstå, at blive mor, er mit højeste ønske.

 Det gør mig stresset når jeg ikke har kontrol. Jeg er enorm stor kontrol freak, og skal helst gerne have styr på alt 110%, og gerne over situationer, som jeg selvfølgelig ikke kan have kontrol over. Det stresser mig enormt meget. Jeg bruger meget tid på, at planlægge og tænke forskellige situationer igennem, som jeg kan blive udsat for i løbet af dagen. Så når der fx er eksamen, bliver jeg utrolig dårlig, fordi jeg ikke kan have kontrollen over situationen.

Det bedste der er sket i mit liv er… Mhn, der er flere livsbegivenheder, der har været det bedste. To der står meget højt er, at få min brødre, der i dag er 10 og otte. Derudover er der selvfølgelig Troels.

Hvor ser du dig selv om 20 år? Drømmescenariet ville være, at have en mand og tre skønne børn, og en hund eller to. Derudover ville jeg arbejde som jordemoder på en privatklinik i en større by, fx Aarhus, Odense eller København. At stå op hver morgen, mærke kærligheden, være sund og rask, og have et godt liv – ville være prikken over i’et.

Læs flere venindebøger: Mia (her), Laura (her) og Emma (her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM VALENTINSDAG OG FESTKJOLER TIL LØRDAG