EN OPSAMLING: UGE 8

MY STYLE NO. 290

my-style-2902my-style-290my-style-2905my-style-2903my-style-2904Det er altid svært at komme op om mandagen, men efter en rigtig dejlig weekend, så var det nu lige lidt nemmere, da vækkeuret ringede kl. 6. Jeg er i dag i praktik, men har kun haft en dag til kl. 11, da jeg skulle til reflektion her kl. 11.30. Når jeg har fri skal jeg have skrevet lidt i min studieplan (gotta love that shit), vasket tøj og derefter skal jeg have en tidlig træning, da jeg i aften skal bruge lidt tid på nogle mail som jeg bare slet ikke er kommet igennem.

I fredags var vejret jo helt fantastisk, og det betød jo også at muligheden var der for nederdel og farver. Jeg er stadig helt vild med min ret gamle jakke fra Minimum som pifter et hvert outfit op. Derudover prøvede jeg lidt lag på lag med en basic t-shirt og en flot satin-lign. top udover.
Det var også i fredags K skulle tage billeder af mig for første gang (han har dog taget disse før), og dem kom der også nogle sjove billeder ud af. Han kan få mig til at grine hele tiden, så jeg havde en smule svært ved at tage det seriøst. Men jeg synes nu, at størstedelen af dem er blevet ret gode!

SECOND FEMALE t-shirt  ASOS top(lign her)
MINIMUM jakke  H&M nederdel  ASOS sko(her)

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 8