OUTTAKES #3

NOGET OM VALENTINSDAG OG FESTKJOLER TIL LØRDAG

Igår var der valentinsdag, og det har aldrig sagt mig noget. Faktisk så ser jeg mere dagen som tirsdag den 14 februar, og derfor intet specialt. Selvfølgelig har man savnet at have en kæreste lige den dag de sidste mange år, men det har mest været fordi, man så så mange folk som bare hyggede sig. Jeg synes ærligt at valentinsdag er virkelig opreklameret, og jeg vil helst ikke fejre det, hvilket jeg også sagde til K for nogle dage siden. Han har det heldigvis på samme måde (siger han), og det synes jeg da er en lettelse. Jeg er meget større tilhænger til, at lave noget hyggeligt en helt almindelig anden dag og overraske hinanden uden nogen grund. Synes det kan virke lidt påtvunget, og jeg ved godt jeg virker meget snævresynet – dermed ikke sagt, at jeg har noget imod, at andre fejre det. Jeg har bare ikke selv noget behov. Men da jeg kom hjem fra arbejde igår havde han alligevel købt en meget smuk buket til mig, og vi havde besluttet os for at lave lidt lækkert mad. Hvis man ser på det, så var min valentinsdag ret almindelig, og det var helt perfekt. Ham har jeg nu været heldig med. Fejrede I det igår?

nelly-festkjolerADLINKS: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

På lørdag skal jeg i byen med mine søde kollegaer, og jeg aner ikke hvad jeg skal have på. Jeg vil ikke bruge “undskyldingen”, at jeg intet har at tage på, for det ved vi alle godt er en løgn. Men det ændre stadig ikke på, at jeg altid godt kunne tænke mig noget nyt. Jeg er ikke rigtig i tvivl om, at jeg gerne vil have kjole på, men det er lige med hvilken. Jeg har bla. kigget på nr. 7 og denne her (den er bare ikke i min str. længere…), da jeg godt kan lide at det sidder tæt, man kan se røv og bryster. Jeg elsker at vise mine former frem når jeg skal i byen, så de 2 kjoler er rimelig oplagt. haha. Men idag er det onsdag, så jeg kan jo ikke rigtig nå at få det hjem. øv. Men jeg overvejer stadig at klikke en af dem hjem til en anden gang. Skal, skal ikke? Jeg må finde en fra gemmerne eller lige se, om jeg kan finde én i en butik.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

  • Henritte Hansen

    Vi går heller ikke så meget op i det her hjemme. Men jeg fik også en buket blomster. Det er nu dejligt, haha 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTTAKES #3