EN OPSAMLING: UGE 6

OUTTAKES #3

collager109“Se lige hvor meget plads der er i de her bukser!”

Altså. Det er ikke kun jer som synes de her indlæg er lidt sjove. Jeg er nogen gange ved at dø af grin(og græder lidt) over alle de dårlige billeder som sjovt nok fylder en del på mine SD-kort når jeg har fået taget billeder. Det er egentlig utroligt hvor ucharmerende man kan se ud. haha.
Anyway, så vil jeg idag lige vise jer de sidste 4 dårligeste billeder, og det er måske egentlig meget godt, at de ser dagens lys sådan en mandag. Det hele kan jo godt være lidt trist og kedeligt sådan en dag.

Idag har jeg været i skole, da vi i denne uge har noget undervisning som i enden af denne uge skal afsluttes med noget fremlæggelse. Jeg synes det er lidt træls, at have været i praktik i en uge, for derefter at skulle i skole en uge, og igen tilbage til praktikken. Men det er nu engang sådan det er sat sammen, så det er med at få det bedste ud af det. Vi ses!

Se tidligere outtakes her og herlinjeprikketcollager110“Jeg skal lige have sat mit hår og have styr på min dobbelthage inden jeg er klar.”

outtakes3“Du må komme så tæt på. Og ikke én cm mere!”

collager108“Uha hvor det blæser! Lige et øjeblik.”


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 6