DET NÆSTE HALVE ÅR FINDER I MIG I UNIFORM SOM "SYGEPLEJERSKE"

RUMPEputs

papapapa1Jeg fik i sidste uge denne fine plakat hjem, og den skal – når jeg får en lejlighed med et badeværelse som det passer til, op og hænge. Den er desværre udsolgt, men så snart den kommer op igen, så linker jeg selvfølgelig til den. Jeg synes den er ret sjov, og passer rigtig godt ind i et minimalistisk og ret simpelt badeværelse. Jeg må også indrømme, at jeg synes det er ret sjovt, især fordi næsten alle er inde i periode hvor Norsk er “the shit”. haha. Tak SKAM.
Derudover fik jeg også denne plakat hjem fra papapapa.dk, som faktisk er én som min kæreste ønskede. En plakat som han gerne vil have hængende mellem hans køkken og hans spiseområde.
Plakater er en god måde, at få noget pænt op på væggene. Se bare hjemme ved mig. Jeg har indtil videre 3 plakater, og de er hver især vidt forskellige. Jeg har 2 med tekst og en som er et billede. Mange tror at plakater kun skal være tekst, men faktisk kan billeder eller mønstre også være plakater. Papapapa.dk har et kæmpe udvalg, så det er bare med at gå i krig for at finde ud af hvad man synes passer bedst ind i ens hjem. Jeg overvejede også en af disse plakater, især fordi den grønne farve ville være så pæn for at bryde alt det sorte, grå og hvide som jeg har i mit hjem. Hvis jeg skulle have en mere plakat engang, så tror jeg godt, at jeg kunne finde på at klikke den med fjer hjem. Den er pæn, ikke?

Udarbejdet i samarbejde med Papapapa.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET NÆSTE HALVE ÅR FINDER I MIG I UNIFORM SOM "SYGEPLEJERSKE"