MIN VENINDEBOG – AMALIE

9 RIGTIG PÆNE BLAZERE

asos-blazereADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

I fredags havde jeg bomberjakken på som I kan se her, og den er og bliver jeg bare glad for. Den er fyldt med farver, og så passer den jo bare til alt. Men jeg synes snart jeg trænger til en ny, da det er det samme jeg har på hele tiden (føler man selv), selvom virkeligheden nok er en anden. Jeg tænker, at min næste blazer/ jakke skal være ret farvrig, da jeg har en del som er sorte, grå eller blå. Selvom den stribede nr 6 også er blå, så har jeg altså en forkærlighed til den. Men hvis jeg nu skulle vælge noget med farve, så kunne jeg godt finde på at overveje nr. 3. Den er altså lidt sej.

Lige nu sidder jeg i min sofa efter en lang, men en virkelig god dag! Jeg har haft min vejleder med rundt i dag i 4 timer, og det gik langt over forventet. Hun var meget imponeret, og det er jo altid helt fantastisk at høre! Derudover så var studieplanen som jeg har nævnt en del gange også god – så er arbejdet vidst godt givet ud. Men vi stopper ikke her, for jeg skal nemlig bruge de næste timer på den.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG – AMALIE