SICK PROJECT: DET ER SÅDAN ET FEDT INITIATIV

E-BAY TIP: FISKENET

ebay-net-stroemper1ebay-net-stroemper collager114Link: 3 par fiskenet strømper til 15 kr

De her fiskenet strømper er sindsygt populære, og jeg synes altså at det ser ret cool ud til et par jeans. Jeg har hvertfald brugt mine en helt del siden jeg fik dem hjem, og jeg har såmænd også fået et par kommentar med på vejen. Jeg kiggede efter dem her i Danmark, men da jeg så prisen, så smuttede jeg ind på E-bay. Jeg ved ikke om det er en fejl, men jeg har fået 3 par fiskenet strømper hjem for kun 15 kr. Det er helt skørt at et par koster 5 kr, og det koster bare en hel del herhjemme. Jeg så på et tidspunkt et par i Danmark som kostede 50 kr. Så er de også betalt. Og man må virkelig være glade for dem.

Jeg går generelt rigtigt meget ind for at spare penge hvor man kan, og det tog mig ikke længe før jeg fandt strømperne som I kan se ovenfor. Jeg synes kvaliteten er super god, og kunne snildt have købt dem her i Danmark. Sandsynligheden for at de er lavet samme sted er nok ret stor. Tippet er hermed givet videre til jer. God torsdag <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICK PROJECT: DET ER SÅDAN ET FEDT INITIATIV