NELLY SAVED ITEMS

EN OPSAMLING: UGE 11

Min mandags startede ud med praktik, hvor jeg bla. også skulle aflevere min studieplan. Jeg fik fri næsten en time før min normale “arbejdsdag” slutter, og det passede simpelthen perfekt. Fordi…

Min far havde fødselsdag i mandags, og han ønskede at vi skulle til Horsens for at spise på en restaurant som hedder Dolly. Det var super lækkert – hvertfald hvis man er til stegt flæsk. Vi var 6 personer samlet, og det var simpelthen så mega hyggeligt! Jeg kan klart anbefale stedet.

Tirsdag var en ret almindelig dag med praktik og træning. Det er ikke meget jeg har trænet i denne uge, men jeg synes også jeg har haft nok at se til. Faktisk kan det være rigtig godt at holde lidt trænings-fri i en uge, for man opdager virkelig hvor meget det betyder for en. Sådan er det hvertfald for mig.

Jeg har også arbejdet en del. Faktisk har jeg lige pt. 3 faste dage hver uge hvor jeg er på job, og det kan godt være en ordentlig mundfuld, når jeg også synes at praktikken fylder meget. Heldigvis er der godt gang i gaderne og kunderne er søde, så det er altid godt.

Hele torsdag eftermiddag sad jeg med min studieplan, som jeg nu snart (endelig) er færdig med. Jeg har brugt, jeg ved ikke hvor mange eftermiddag på at færdiggøre den. Men det er som om, at jeg hele tiden finder noget nyt som jeg gerne lige vil have med. Men imorgen kl. 16 er jeg 100% færdig med den. Det skal jeg være.

I fredags var jeg ude at spise med Laura, og derefter stod den på hygge i sofaen med film. Det er længe siden, at jeg har haft en eftermiddag med hende, så det var godt at have nogle timer igen bare hende og jeg.

Igår var jeg på job hele dagen, og lige da jeg havde fri skyndte jeg mig ned på stationen fordi jeg skulle nå et tog. Men det var aflyst. fårk… Men jeg kom med et andet, og alt endte godt.

Jeg har nemlig været i Århus de sidste 2 dage, hvor jeg har hygget med Emma. Vi var igår inde for at se “Skønheden og Udyret”. Det var en virkelig god film! Jeg kan klart anbefale den. Inden vi tog i biffen tog hun mig med for at opleve Århus Streetfood, som jeg så længe har ville prøve. Endelig! Og hold nu op. Det er alt for lækkert og selve atmosfæren er så behagelig og ufattelig tiltalene.

I dag sov vi længe, og det havde vi begge brug for. Jeg havde hvertfald set frem til, at kunne sove indtil jeg selv vågende. Altså uden vækkeurets belastende ringene. #YES Kl. 11 tog vi ned til Riis Skov, da vi skulle til udendørs fællestræning sammen med en masse andre. Det er gratis, hårdt og pisse sjovt. Helt klart noget jeg gerne vil prøve igen. Jeg siger det kort: Jeg var helt færdig efter den time. Hvis I gerne vil læse om det, så søg på “SICK projekt” på Facebook.
Nu er jeg på vej til hjem til Esbjerg igen, for imorgen står den igen på en dag i den blå kittel.

Jeg håber, at I har haft en dejlig uge <3uge-11

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SAVED ITEMS