MINE DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER FOR AT KØBE TASKEN

EN OPSAMLING: UGE 12

I mandags afleverede jeg min studieplan for sidste gang. Det var en følelse af glædelse og en smule angst, da næste skridt er eksamen. Jeg er ikke nervøs endnu, men ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke var noget som fyldte i mine tanker.

I tirsdags havde jeg min første studiefri dag i lang tid. Det var virkelig tiltrængt. Jeg startede dagen med at sove længe, og havde derefter en dag med møder, hygge med min mor og om aftenen var jeg til foredrag for at høre Thomas Rathsack.

Jeg havde også følge-dag, som I snart kan gense på bloggen, når den bliver lagt op. Mødet kan jeg ikke fortælle så meget om endnu, men så snart jeg kan, så skal I nok blive de første.

Onsdag havde jeg en almindelig dag. Det betyder, at jeg er i praktik fra 7.30, og lige når jeg har fri derfra, så skynder jeg mig ned til Jill & Joy for at arbejde der. Så klogt som jeg synes det lød, så smuttede jeg i fitness for at træne med K. Jeg var fuldstædig færdig kl. 21. Havde været igang i over 12 timer. Jeg var ret træt.

I fredags var jeg på arbejde som jeg plejer at være, men det var også den sidste vagt inden jeg tog på weekend. Jeg er hjemme ved mine forældre i denne weekend, og det er så tiltrængt. K og jeg tog herhjem da jeg havde fri fra job, og der stod mine forældre klar med lækker mad.

Lørdag brugte jeg på at være lidt praktisk. Jeg havde en tid ved min frisør i Vamdrup og ved min optiker i Vejen. Folk kan godt undre sig over hvorfor jeg ikke har det hele samlet et sted. Men de kender mit hår, mine øjne og mine ønsker. Det betyder en del for mig, synes jeg.

Om eftermiddagen tog min mor og jeg spontant i biografen, hvor vi var inde for at se “Kærligheden kender ingen grænser”. Den er baseret på en sand historie, og den får virkelig en til at tænke over tingene. En vanvittig god film, som jeg gerne anbefaler.

Idag er vejret ret overskyet, dog havde jeg forventet sol, men så heldige har vi ikke været! Vi har længe haft en aftale om, at vi skulle ind for at se sygeplejemuseet her i Kolding. Og det kan klart anbefales til dem som kunne have interesse i dette. Jeg har en naturlig interesse for sygeplejen, men jeg elsker også at lære nyt om den tidligere historie. Jeg har vist lidt til jer på min Snapchat. Vi gik også en dejlig tur i alt for smukke omgivelser.

Iaften kommer K igen for at spise med. Derefter kører vi mod Esbjerg, for imorgen står den igen på praktik. Faktisk har jeg kun 1 1/2 uge tilbage der hvor jeg er nu indtil jeg skal skrive en opgave.uge-12

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER FOR AT KØBE TASKEN