EN OPSAMLING: UGE 12

(IGEN) 3 FILM DU SKAL SE I BIOGRAFEN

Okay. Jeg går ret meget i biografen. Det ligner det hvertfald for jer. Faktisk er det meget i perioder, og her på det sidste har jeg set en del, så det indrømmer jeg gerne. Jeg har set ret mange film, spist lidt for meget blandselv slik og derved også brugt lidt for mange penge på den slags underholdning. Jeg lavede sidste gang dette indlæg, og det vakte lidt interesse. Derfor vil jeg da lige (igen) tippe om 3 film som jeg synes at I skal se i biografen. De er faktisk alle en smule anderledes fra hinanden, så der er faktisk ikke nogen sammenhæng i de film som jeg har set. 2 af dem har jeg set med min mor, og den sidste sammen med min veninde Emma, da jeg i sidste weekend var i Århus for at besøge hende.

linje-prikker-lyseroedKÆRLIGHED KENDER INGEN GRÆNSER

I lørdags var jeg inde for at se denne film sammen med min mor. Hun og min far er medlem af Biografklub Danmark. Min far ville ikke se denne film, men jeg synes den lød rigtig god. Den handler om engelsk kvinde og en afrikansk mand som midt under apartheid bliver gift. De gennemgår i del kriser løbet af de første år, og man får historien om den første præsident i Botswana. Filmen er baseret på en rigtig historie, og man bliver virkelig rørt af handlingen. Kan klart anbefale den, især hvis sådanne historier interessere en.


FIFTY SHADES DARKER

fiftyshadesnewJeg tror de fleste har læst bøgerne, og jeg tror også at de fleste har set denne film. Jeg blev for første gang opslugt af denne historie, da jeg en sommer slugte alle 3 bøger råt. Det er jo ikke verdens bedste bøger, eller film for dens sags skyld, men det stopper ikke en for bare at skulle se dem. Jeg vil ikke foreklar handlingen, for de fleste kender den godt – men jeg vil dog sige, at den er meget bedre end 1’eren. Det er nok mest fordi der er lidt mere handling i den.


SKØNHEDEN OG UDYRET


Vi kender alle den smukke historie om “skønheden og udyret”. Første gang de fleste af os så den film var vi ikke ret gamle. Det var en af mine ynglingsfilm da jeg lille, og jeg indrømmer det gerne – den er fandme stadig virkelig god! Jeg var imponeret over hvor flot kuliserne er, og det var i sandheden fortryllende at se filmen igen, også selvom man er voksen. En virkelig god og gennemført film!


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 12