LUKSUS VS. BUDGET #7

JEG GJORDE DET SKU!

marc-jacobs-shutter2
marc-jacobs-shutter3marc-jacobs-shutter1Marc Jacobs Shutter taske her. Find den i l. grey her

Jeg har jo heller ikke snakket om andet i virkelig lang tid. Så nu har jeg altså haft den store pung frem, og jeg har brugt nogle af mine hårdt tjente penge. Hold kæft den er pæn altså. #SorryNotSorry

Der er nok en del af jer, som så på min Snapchat, at jeg havde brugt lidt penge igår. For omkring 2 uger siden fik vi igen tasken hjem i butikken, og jeg har næsten ikke kunne tænke på andet. Jeg har kigget på den i snart mange måneder nu, og da jeg tilbage i november (mener jeg det var) ville købe den, så havde vi ikke flere. Men nu er basse her min, og hvor er jeg glad for den! Det lyder så tosset når man skriver det ned (og siger det højt), men tror en del piger forstår, hvor glad man være blive af at eje noget tøj, en taske eller sko, som man gerne have ville have så længe. Imorgen skal jeg til fødselsdag, og der skal den helt sikkert med. Tror måske også jeg får K til at tage et billede eller 2.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS VS. BUDGET #7