EN OPSAMLING: UGE 11

KUNNE I TÆNKE JER AT SE FLERE FØLGE-DAGE?

Det er faktisk 2 måneder siden nu (tror jeg), at jeg sidst har lavet en “En dag i mit liv gennem Snapchat”. Pga. skole, praktik og andre aftaler har jeg simpelthen glemt det lidt i al den ræs. Jeg har fået et par henvendelser af nogen af jer, som siger at de savner de Snapchat-dage, og det gør jeg faktisk også lidt. I skal hvertfald ikke snydes. hehe. Det varmer lidt, at I savner noget af det jeg deler ud med. Tak!

Imorgen har jeg fri fra mit studie/ praktik, og der får I en følge-dag. I promise. Der er også en del nye til, så jeg får nok også nogle virtuelle kommentar som “Hvad er nu det?”. Mine dage er som alle jer andres, og det kan I af grunde godt lide at følge med i. Så imorgen når jeg står op, så er der følge-dag igen. Indtil da kan I gense nogle af de gamle. 😉 linje-prikker-lyseroed

Denne dag startede i blodbanken hvor jeg skulle have tappet lidt blod da jeg er bloddoner. Derefter skulle jeg til fødselsdag ved May, og da der var gået mindst 4-5 timer fra jeg blev tappet så tog jeg også lige en træning med Laura.

Denne dag foregik faktisk hjemme ved mine forældre. Det var også den dag hvor jeg første gang viste jer denne taske, som jeg købte gennem min søster. Jeg udnyttede også at min søster var hjemme, for hun hjalp mig lige med at tage lidt outfitbilleder. Om eftermiddagen var jeg til en lang træning med både mor og Katrine.


Jeg var til at starte med en smut i skole, og derefter styrtede jeg hjem, for jeg havde et møde som jeg skulle til. I fik også et lille indblik i hvordan en normal “læse-dag” ser ud (man er jo studerende).

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 11